Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Žena brutálně zbila 2 školáky!

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: SHUTTERSTOCK.COM)
Autor: ČTK, pes - 
9. října 2009
13:31

Dva žáky páté třídy Základní školy v Dymokurech napadla v pátek ráno podle policie matka jejich spolužačky. Důvodem prý byl hanlivý dopis, který dívka dostala.

Po incidentu museli být oba chlapci odvezeni do nemocnice, matka je podezřelá z výtržnictví, řekla nymburská policejní mluvčí Zuzana Tuzarová.

"Došlo tam k fyzické potyčce. Chlapci měli nějaké oděrky a utrpěli psychickou újmu. Proto na místo dorazila záchranka, která je odvezla na vyšetření. Nyní jsou ale už doma," řekla mluvčí.

Policie se případem bude dále zabývat. "Je zejména důležité vyslechnout všechny svědky události," dodala Tuzarová.

katkagodlova ( 18. října 2009 13:34 )

Byla to romka z čivěvse která mláti děti často takže nic nového ale tohle už přehnala

monjja ( 12. října 2009 12:38 )

Ty budeš asi pěknej řízek

monjja ( 12. října 2009 12:35 )

Souhlas, ale pořádnej klacek!!! Nejlépe bejsbolku...

monjja ( 12. října 2009 12:34 )

Ani nemusím vědět víc, abych si dokázala představit, co se stalo...dva fakani terorizovali holčičku a nikdo s nima nic nezmoh (natož domluvy rodičům těch kluků, že jo...buď nemají čas, nebo chlastají, zkrátka o haranty se nestarají a nebo je jim to fuk), tak vzala spravedlnost do vlastních rukou a co měli udělat jejich rodiče udělala za ně...zasluhovala by metál, já bych to mlátila na potkání hlava nehlava...a souhlasím s příspěvkem pode mnou, nestačim kroutit hlavou, v sedmi letech to hulí, a soused může bejt rád, že mu nedoporučil vylízat něco jinýho, i tak jsou dneska hustý...až tahle generace vyroste, to se teprve budem mít...

manolla1 ( 10. října 2009 07:09 )

Dala bych pár výchovných - přes držku - těm chlapcům-grázlíkům, ale i jejich rodiče by zasloužili, co proto! Pokud se ale jedná o rodiče normální, kteří neměli potuchy ( i to se může stát... ), co jejich potomci provádí.. , sami by jim měli nařezat a napadené dívce i její matce se omluvit !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání