Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička zbitá kvůli ´počůrání´ zemřela!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Martin Mithofer)
Autor: František Prachař, Jiří Čada - 
14. září 2009
21:22

AKTUALIZOVÁNO: Muž k smrti ubil dcerku (+2) své přítelkyně zato, že se počůrala. Zmlátil ji tak, že jí způsobil těžké pohmoždění mozku a nespočet podlitin, kterým dívka v pondělí v podvečer podlehla.

Matka si vyrazila na pár dnů do chatařské kolonie Zahrádky v Chabíčanech na Českokrumlovsku. Přijela tam s přítelem (35) i se svou malou dcerkou (+2).

Výlet ale skončil tragicky. Dítě se počuralo a muž ho v sobotu v podvečer v záchvatu zuřivosti zmlátil tak, že dívenka svým zraněním v pondělí v podvečer v čekobudějovické nemocnici podlehla.

Podle jednoho ze svědků není vyloučeno, že brutálně zbité batole strávilo na chatě po útoku přítele matky celý jeden den! Teprve pak byla k dítěti přivolána sanitka.

Přivolané zdravotníky, kteří přijeli do chatové kolonie k těžce zraněné holčičce, hned v počátku šokoval rozsah jejího poranění. „Tělíčko bylo samá podlitina. Modřiny měla holčička na zadečku i stehnech. Přestože muž tvrdil, že mu dítě z rukou vypadlo nejprve ve sprše a později z postýlky, bylo jasné, že nemluví pravdu,“ řekl Blesku jeden ze svědků hrůzné události.

Záchranáři děvčátko nejdříve převezli do českokrumlovské nemocnice. Rozsah poranění včetně těžkého pohmoždění mozku však lékaře přinutil holčičku okamžitě převézt na specializované pracoviště do Českých Budějovic. „Zpočátku, vzhledem k rozsáhlým podlitinám na stehnech a zadečku, bylo dokonce podezření, že děvčátko někdo pohlavně zneužil. To se ale později vyloučilo. S otokem mozku bylo dítě převezeno na jednotku intenzivní péče dětské kliniky. Odtud dívenka putovala rovnou na operační sál,“ informoval Blesk zdroj, který nechce být jmenován.

Přestože se lékaři domnívali, že je zdravotní stav dívenky stabilizovaný, v pondělních odpoledních hodinách se zranění mozku zhoršilo a v podvečer dívka zemřela.

Pro sadistického přítele matky si přijeli policisté, kteří ho později obvinili z trestného činu pokusu o vraždu. „Nyní se rozhoduje, zda zadržený bude z policejní cely převezen rovnou do vazební věznice,“ řekl v pondělí odpoledne Blesku mluvčí jihočeských policistů Jiří Matzner.

deboraxxx ( 19. září 2009 11:26 )

Takovou zrůdu jako je ten chlap bych nechala zavřít až sčerná.Jak tohle může někdo udělat tak malému děťátku??Zamyslete se nad tím...je hnus co se tady děje a matku bych taky potrestala jak se patří,pokud věděla o tom,že její dcera byla takhle zmrzačená a nezavolala žádnou pomoc!!!!!!!!Je to hrozné a smutné až k pláči..

houston ( 19. září 2009 08:09 )

mám tak stejě starého vnoučka.Je to naše sluníčko,at udělá cokoliv,vždyt teprve se učí,tak nemohou být ještě dokonalý.Při čtení mám oči plné slz.Hrůza,Udělala bych mu to samé.Takové lidi ,to jsou zrůdy a udělá to příště znovu.Úseknout mu ruce.Byla ch pro.

vinnetouvi ( 18. září 2009 23:05 )

Je to odporná zrůda, psychopat, který zabije holčičku za to, že se počůrá. ŠMEJD zas.ranej!!!!!!! Přeju mu, aby mu rozflákali dr.žku v kriminále a pak namydlili podlahu.

vinnetouvi ( 18. září 2009 23:02 )

Správně jste se překlepl. Ano není to žádná matka, ale MATLA.

vinnetouvi ( 18. září 2009 23:02 )

pardon: skřípnuĺ bych ho taky (jsem rozrušenej)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání