Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zatajili nález výherního tiketu

Studio, kde se losují miliony
Studio, kde se losují miliony  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: žig - 
12. září 2009
06:15

Trojice příbuzných, která našla výherní sázenku Sportky na 18,7 milionu korun a nechala si ji, dostala podmíněné tresty.

Za to, že nález neohlásili a o peníze se přihlásili sami. V tu dobu ovšem ztrátu svého tiketu ohlásila důchodkyně B. G. (77) z Trutnova.
Ukradeného štěstí si trojice neužila. Zatkla je policie a nyní, téměř po roce, vyslechli své tresty. „Tři obžalovaní, dvě sestry a zeť dostali u soudu za trestný činu zatajení nálezu tři roky podmíněně na zkušební dobu pěti let,“ řekl Pavel Bužga z hradeckého krajského zastupitelství.
Obžalovaní trest přijali, ale žalobce žádal nepodmíněné tresty vězení a odvolal se.

Výherní tiket k sázence údajně našla mladší ze sester (50) na autobusové zastávce, kde jej výherkyně ztratila chvíli poté, co ho vyzvedla u terminálu Sportky v trafice.

monjja ( 15. září 2009 08:38 )

Teda ať se na mě nikdo nezlobí, ale když jednou něco ztratím a někdo to najde a jeho pak odsoudí za krádež, tak když to čtu, mám chuť se odstěhovat na Měsíc...to je taková pakárna, bába vylízaná sklerotická to ztratí, někdo to najde a ještě je za to bit...a cikáni, který vesele kradou a kamery je přitom vidí, těch si nikdo radši nevšimne...co my jsme to za stát...

wene ( 14. září 2009 09:19 )

kdyby to ukradly tak bych nic nerekl ale ze to nasly a byly odsouzeni to je blbost ale v cechach je mozny vsechno politici kradou ze statni kasy a nic se nedeje soudci se nechavaj podplacet a nic se nedeje tak kde to sme????

zirafa ( 12. září 2009 22:01 )

prochlastat??!! to by se mohli nechat rovnou zapsat do Guinesovky! Než by zdechli na otravu alkoholem!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání