Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přítel znásilněné: Místo gynekologa to odnesly dveře!

Autor: Helena Lacinová, Ondřej Čermák - 
1. července 2009
05:01

Šokující případ údajného znásilnění mladé ženy (21) mosteckým gynekologem má další pokračování. Když se to dozvěděl její přítel, šel si to s lékařem ihned vyřídit do jeho ordinace ručně. Tam ho však nenašel. Vzteky proto vykopl dveře u ordinace.

Mladá žena tvrdí, že při pravidelném vyšetření ji znásilnil její gynekolog. „Ucítila jsem, jak do mě proniká,“ tvrdí. Když seskočila z gynekologického křesla, viděla prý lékaře, jak je stále ještě obnažen.

Její přítel si to šel s gynekologem později vyřídit, ale nenalezl ho. Vykopl mu proto vzteky dveře. Ty stály ještě v úterý opřené o zeď. Celý případ prošetřuje policie.

„Dveře jsem měnil já. Přítel té ženy tady strašně vyváděl,“ řekl Blesku údržbář budovy. „A že lékař v pondělí zmizel? Odpoledne mu chodí ženy, které jsou objednány. Když asi už pacientky neměl, šel domů dřív. Nechce se mi ale věřit, že by něco takového udělal,“ kroutil hlavou údržbář.


Do ordinace mosteckého lékaře v úterý dopoledne přišlo několik žen a byly hodně překvapeny, že má dovolenou. „Měl ji naplánovanou. Je s rodinou v Řecku,“ tvrdil zdroj z lékařova blízkého okolí. Jiný ale zase řekl, že je na chalupě.

Blesku se lékaře zastihnout nepodařilo. „O průběhu vyšetřování informace podávat nebudeme, tedy ani to, zda byl gynekolog u výslechu,“ řekla v úterý mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mladá žena, která tvrdí, že byla znásilněna, v pondělí prošla psychiatrickým vyšetřením, které hodnotilo mimo jiné i její důvěryhodnost. „Psychiatr si myslí, že nelžu,“ uvedla mladá žena, která se ze zlého zážitku nemůže vzpamatovat. Pokud se lékaři prokáže vina, hrozí mu až osmiletý trest.

Více o případu čtěte zde.

idaida ( 12. července 2009 14:34 )

Možná má v plánu Kanadu a jak nedávno ukazovali v TV, musí rom dokázat, že mu tady ubližují. Asi se nedočkala špatného zacházení, tak třeba by mohla uvést, že znásilnění lékařem. Jistě schraňují jak oko v hlavě tu špínu v Blesku. Možná, že by jim ta Kanada mohla vyjít. Jinak - reakce této "znásilněné" odpovídá reakci 9leté holčičky. 10 z 10 žen by přímo z ordinace volaly policii. Jo, ale ona se svěřila mamince, jak dojemné.

velimska ( 10. července 2009 15:48 )

Konečně by tady měl někdo říct,že ona dívka je protřelá Romka se zkušenostmi z Anglie a její přítel agresivní Rom na podpoře,parazit.Proč tato fakta Blesk neuvedl?Najednou tak útlocitný?

vseznaleksenior ( 6. července 2009 10:28 )

že lékař je se sesrou v jedné místnosti. Ono to trochu narušuje atmosferu důvěry, ale takhle někoho zostudit... To je jak když vezmu stopařku a ona mně pak udá, že jsem jin znásilnil.. Je to skoro stejné...

cheeroke ( 2. července 2009 14:05 )

a jste si jisti, ze b ude co vysetrovat? nebo ze se v Blesku o tom docteme? Treba je tento clanek jen takova "novinarska kachna." Ze by se detektivove z Blesku nesli zeptat na policii, jak pokracuje vysetrovani? a co na to policejni mluvci atp? Tak to se me nejak nezda.

zdenduula ( 1. července 2009 22:23 )

Napsala si to naprosto skvěle, je to tak... Myslím, že křik a něco podivného by slyšela i ta další pacientka, která - jak píšeš - je už při vyšetřování předešlé pacientky u sestry.... Je to celé obrovský nesmysl a doufám... Zajímalo by mne jak se dotyčné slečně spí a co na to její svědomí... Jen pro doplnění, nejsem rasista, prodávám jak jsem koupila ať si každý udělá obrázek sám a myslí si co chce, ale slyšela jsem, že se jedná o dívku romské národnosti...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání