Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Žena (21): Doktor mě znásilnil na gynekologickém křesle!

Pacienta přišla se strašlivým obviněním
Pacienta přišla se strašlivým obviněním  (Autor: Foto - Lacinová, Čermák)
Autor: Helena Lacinová, Ondřej Čermák - 
30. června 2009
05:00

Skandální obvinění prověřuje mostecká policie. Mladá žena (21) udala, že ji při vyšetření údajně znásilnil gynekolog. „Byla jsem na prohlídce. Ležela jsem na gynekologickém křesle. Najednou jsem ucítila, že do mě proniká...," řekla v pondělí Blesk.cz.

"Lekla jsem se a seskočila. Lékař stál přede mnou obnažený,“ pokračovala stále vyděšená žena.

Podle ní došlo k znásilnění v pátek dopoledne. „Když jsem se v ordinaci jen trochu vzpamatovala, začala jsem brečet a křičet. Lékař chtěl ze mě udělat hysterku. Z ordinace jsem proto utekla,“ řekla. „Oznámení mladé ženy prošetřujeme,“ potvrdila v pondělí Blesk.cz policejní mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Doma se se zážitkem svěřila matce, která ji přiměla, aby podala trestní oznámení. „Dnes jsem byla v Praze u psychologa. Tam mě poslali policisté. Psycholog zkoumal, zda je moje výpověď věrohodná. Myslí si, že je, že nelžu,“ tvrdila dívka.

Psychicky je na tom viditelně velmi špatně. Ze šoku se nemůže vzpamatovat. Lékař ji po události nekontaktoval. Šel za ním ještě v pátek přítel ženy, ale narazil na zavřené dveře.

Lékaře Blesk v pondělí sháněl v jeho ordinaci. Cedule na dveřích ale oznamovala, že si vzal od pondělí dovolenou. Nebyl ani na adrese, kde bydlí. Údajně odjel na hory. Blesk jméno mosteckého porodníka a gynekologa zná. S ohledem na ´náhubkový zákon´ ho ovšem nemůže zveřejnit. V případě prokázání viny lékaři hrozí až osmiletý trest vězení.

358359:gallery:true:true

evita5555 ( 24. května 2010 00:54 )

Nasúde súdia gynekológa za zabitie prostitútky. Keď sa ho opýtajú, prečo to urobil, tak odpovedal. Celý deň som bol v práci a vyšetroval pacientky. A keď som išiel domov cez park, vyskočila baba z krovia a hovorí mi. Ak mi dáš 10 korún, tak ti ukážem...No nezabili by ste ju?

pacientka ( 12. července 2009 17:22 )

Teď se tady projevil jeden husar..... nevíš o tom vůbec nic a komentuješ......je mi tě líto

idaida ( 11. července 2009 16:23 )

Nemůžu k tomu mlčet.O případu, který popsal Blesk, se v Mostě mluví.Pozitivní je, že 99,9% lidí nevěří, co se na doktora hodilo.Je to ukázka toho, jak jedna mladá romská pacientka může poškodit život slušného člověka a prakticky celé jeho rodiny.A teď se vžijte do toho, že se do takového humusu dostanete vy, vy, co právě čtete a diskutujete. A ona romská pacientka má zastánce ve svém příteli - možná byste taky o něm mohli něco vědět. Nedivím se, že tato romská dívka má nyní psychické problémy. Že špatně spí... . Jestli se totiž prokáže, že je to jen velký humus, mohlo by to být obvinění její osoby, s nároky na náhradu a odškodnění.Myslím si ale, že by se s ní doktor nešpinil. A jestli jsou vaši tátové anebo manželé slušní chlapi, tak si nebuďte tak jistí, pan doktor díky své romské pacientce se taky dozvěděl v 61 letech, že je násilník. Možná na můj příspěvek bude reakce, já se už ale do diskuse nebude zapojovat.

Thyronx ( 6. července 2009 17:02 )

Vidim ze jste vsechny stejne husy a doktor je Buh. Myslim ze nebude tezke prokazat vinu jemu nebo ji. I tak tomu nebudete verit. Jste opravdove ceske husy.

Thyronx ( 6. července 2009 16:58 )

je zlocinec. ASoud ho potresta podle platneho zakona bez ohledu na jeho povolani ( v CR poslani). To ze s nim ma 99% pacientek dobre zkusenosti nevylucuje ze jedna jedina nemohla byt jim znasilnena. Pokud se vina prokaze, zavrou ho. V Cechach mozna dostane max 3 mesice podminku protoze lekar je tam poloBuh. V USA by prisel krom svobody na dost let i o klientelu, tedy musel vby se jit bud past nebo prestehovat hodne daleko pokud mu nechaji lekarsky titul. Jako sexualni zlocinec by byl do smrti vystaven na web strankach statni policie, vcetne jeho fotky a adresy. Tito delikventi se musi ovsem take kazde 2 tydny hlasit na nejblizsim policejnim oddeleni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání