Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kauza Kuřim: Jan Škrla zmizel!

Jan Škrla
Jan Škrla  (Autor: Miroslav Homola)
Autor: INT, rvs - 
22. května 2009
12:05

Zdálo se, že podivným událostem je už v souvislosti s Kauzou Kuřim konec. Opak je však pravdou! Jan Škrla (26), který byl za svůj podíl na brutálním týrání chlapců Ondřeje a Jakuba odsouzen na sedm let vězení, zmizel.

Jan Škrla tak napodobil svého otce Josefa Škrlu. Ten byl během vyšetřování kauzy několikrát marně předvoláván před soud – místo jeho momentálního pobytu však zůstalo neznámé.

Výzvy k nástupu trestu odeslány již 5. května, odsouzení mají na jejich převzetí 15 pracovních dní a nastoupit do vězení jsou povinni do tří dnů po převzetí. Znamená to, že Jan Škrla musí do vězení dorazit nejpozději v pondělí 25. května. Kde se nyní odsouzený zdržuje, odmítá jeho rodina prozradit.

gogo ( 22. května 2009 12:36 )

Škrdla úchyl fotr zmizel .... synáček úchyl rovněž.... A tak se jen přidá k té armádě českých zločinců, kteří se nám všem smějí z různých koutů světa ..... Jak to, že mohl po vynesení rozsudku jít domů, aby mohl připravovat svůj útěk ? Kdo to dovolil ? To by muselo napadnout i malé dítě, že uteče ! Kdo za to kolik dostal do kapsy ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání