Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kateřina Mauerová je podle znalkyň sadistická pedofilka

Kateřina Mauerová
Kateřina Mauerová  (Autor: Miroslav Homola)
Autor: mh - 
28. července 2008
10:20

Za pedofilní sadistku označily znalkyně obviněnou Kateřinu Mauerovou. Zda její týrání Ondry a Jakuba má i sexuální podtext však nelze přesně říct.

Kateřina se odmítla podrobit sexuologickému vyšetření. Podle některých náznaků, které u soudu zazněly však mohly mít Kateřina Mauerová s Barborou Škrlovou lesbický vztah.

Z Týrání Ondry a Jakuba obviněná Kateřina Mauerová (34)si vynutila od Kláry slib mlčenlivosti poté, co ji seznámila s děvčetem, které vydávala jako týranou Aničku z Norska.

Při převýchově synů Ondřeje a Jakuba měla tato žena dominantní roli, Kateřina mimo jiné dosáhla i toho, aby se chlapci přestali stýkat s prarodiči i se svým okolím. Kateřina se na týrání chlapců aktivně podílela a zároveň byla nositelkou dalších příkazů a postupů. Podle psychologů má Kateřina nadprůměrnou inteligenci, je egocentrická, citově chladná, ctižádostivá, cílevědomá s přirozenou autoritou.

Soud má k dispozici i sms zprávy mezi "doktorem" a Klárou Mauerovou. V nich tajemný doktor, který stojí v pozadí hrůzné tyranské aféry, upozorňuje na nebezpečné sadistické sklony Kateřiny Mauerové. Důvodem takového sadistického chování však nemusí být vždy sexuální uspokojení, ale obecná touha po moci.

Jak však u soudu zaznělo, nepodrobila se Kateřina sexuologickému vyšetření a tudíž nelze její sadistické chování oficiálně hodnotit jako sexuální deviaci.

Zatímco Klára Mauerová během soudního jednání často pláče, zvláště když se opakovaně hovoří o mučících postupech, Kateřina zůstává stále ledově klidná. Neustále si dělá poznámky a absolutně ji nevyvedlo z míry ani vyjádření znalců, kteři ji označili za sadistického pedofila.


Podle znalkyň byl Kláře Mauerové systematicky vymýván mozek. Více zde.


CO PŘINESL PÁTEČNÍ SOUD:

Jakub se po příchodu do Klokánku choval jako robot a byl na něm vidět vojenský dril. Více zde.

"Ondra chtěl z mých prsou mlíčko," vypověděla učitelka z Klokánku Alena Tomšová. Více zde.

Lucie Turková stáhla svá obvinění proti svému exmanželovi. Více zde.

Věci z domu vynášela po zásahu Bašová! Více zde.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání