Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přepadl banku kvůli pár desetitisícům

U přepadené pobočky Volksbank v Moskevské ulici v Praze hlídkuje policie
U přepadené pobočky Volksbank v Moskevské ulici v Praze hlídkuje policie  (Autor: Jiří Hadač)
Autor: ČTK - 
17. dubna 2009
19:26

Ozbrojený muž v pátek ráno přepadl pobočku banky v Praze 10 a uloupil několik desítek tisíc korun. O případu informovala pražská policie na svých webových stránkách. Muž nikoho nezranil, policie po něm vyhlásila pátrání.

Do pobočky banky ve Vyžlovské ulici vešel pachatel částečně maskovaný šátkem kolem 9:45 a s pistolí v ruce požadoval po pokladní peníze. Když mu je vydala, odešel. U vchodu se ho pokusili zadržet dva pracovníci bezpečnostní agentury, kteří také přivolali policii, ale muži se přesto podařilo uniknout směrem ke stanici metra Skalka.

Podle policistů je podezřelému asi 35 let. Byl oblečen do světle modré džínové bundy a riflových kalhot stejné barvy, pravděpodobně vínového trička a tmavě modré baseballové čepice. Měl světlou bradku s knírkem, částečně se maskoval černým šátkem. Hovořil česky bez přízvuku. Případné informace mohou občané zatelefonovat kriminalistům na číslo 974 854 101 nebo na linku tísňového volání 158.

Stejná pobočka byla přepadena už v lednu, kdy ji vyloupila dvojice maskovaných mužů.

gogo ( 17. dubna 2009 22:40 )

Měl se poradit s Pitrem, Krejčířem nebo s Koženým jak na to.... anebo s někým dalším z té naší armády profesionálních zlodějů a podvodníků ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání