Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školáka usmrtil vlak, rodiče ho nepostrádali

vlak
vlak  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: Pavel Čempěl - 
1. ledna 2009
15:52

Policie identifikovala chlapce, který zahynul v pondělí pod koly vlaku v Havířově. Byl jím místní čtrnáctiletý školák. Policie zprvu neznala jeho totožnost, protože rodiče ohlásili synovo 'zmizení' až po dvou dnech.

Šok čekal v pondělí před pátou večer strojvůdce soupravy City Elefant přijíždějícího od Českého Těšína. Na trati spatřil dva mladíky, kteří si zřejmě po kolejích krátili cestu. Jeden z nich na výstražný signál zareagoval. Ohlédl se a uskočil z kolejí. Jeho kamarád (†14) už to ale nestihl. I když na místo dorazila do deseti minut záchranka, chlapci už nebylo pomoci.

Vyšetřování tragédie komplikoval fakt, že policie neznala totožnost mrtvého. "Neměl u sebe doklady a jeho kamarád z místa neštěstí utekl," sdělila policistka Zlatuše Viačková. Jak dodala, rodiče pohřešující syna se na policii obrátili až dva dny po neštěstí. Vyšetřovatel teď může vyhledat i uprchlého kamaráda, aby objasnil detaily, které neštěstí předcházely.

mernikcz ( 4. ledna 2009 12:53 )

Jestli ty si brodová tak mě znáš jsem radim z 7.B naproti vám je mi to líto proč zrovna tomáš.

prcek ( 3. ledna 2009 15:52 )

Tomášek byl ten nejky kluk pod sluníčkem!!..je hodně velká škoda že umřel a hlavně takhle!!...šíleně mi bude chybětt jako spolužák tak i jako kámoš!!...nwm co si o něm kdo myslel ale byl to strašně fajn hodný a milý klučina!!!...šíleně nám bude chybět!..toho kluka co utekl tak toho bych chtěla potkat!!...ku*va proč zrovna on??.....s ním byla vždycky prdel jak venku tak ve škole!!...hodně sem s ním prožila!!... mám ho mocky ráda a vždycky budu!!....

nikusha ( 3. ledna 2009 15:42 )

kdo jsi že ho znaš ?viš otom vic než všichni

nikusha ( 3. ledna 2009 00:35 )

je to totalni šok zažila jsem s tomem hodně věci.měla jsem ho moc rada sbohem tome vždy budeš v mem srdci nikdy na tebe nezapomenu byl jsi ten nej kkluk

mernikcz ( 2. ledna 2009 21:17 )

Je to hrůza jméno toho školáka je Tomáš P. dále neřeknu byl to nejen kluk z naší školy ale také můj kamadár tak bych se jen chtel rozloučit sbohem tomáši!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání