Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jakub (+9) musel vrahovi vyznat lásku!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jitka Žigová - 
12. prosince 2008
08:50

Šokující detail vyšel na povrch v případě vraždy devítiletého Jakuba Šimánka. Vrahovi Antonínu Novákovi (43) musel při sexu vyznat lásku! Novákovi hrozí doživotí!

Zřejmě už v lednu stane před hradeckým krajským soudem Slovák Antonín Novák (43), který v květnu v Havlíčkově Brodě znásilnil a zavraždil Jakuba Šimánka (†9). Už byl i stanoven soudce Petr Mrák.

Ten od čtvrtka studuje žalobu a připravuje předvolání svědků k hlavnímu líčení. To může skončit vynesením až doživotního trestu. Nováka vzrušovali malí chlapci, z jejichž zevnějšku bylo jasné, že pocházejí ze slušných čistotných rodin.

Venku oslovil asi 20 dětí, než uspěl u Jakoubka. Toho zlákal k návštěvě svého pokoje na ubytovně na počítačové hry.

Jakub nechápal, co po něm muž chce. Ze strachu ho ale na slovo poslechl. Svlékl se, dle pokynů mu vyznával lásku, nechal se osahávat a s brekem přetrpěl i anální styk, který si Novák fotil a natáčel. Chlapec pak věřil, že ho muž už konečně odvede zpátky domů. Novák ho ale během cesty uškrtil a ukryl větvemi.

Při hlavním líčení bude vypovídat šest svědků a pět soudních znalců. Čteny budou i výpovědí dalších dětí, které Novák podobně jako Jakoubka lákal do svého bytu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání