Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mrtvá ze Sloupnice by mohla být zmizelá stopařka Natalia

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: krč - 
10. prosince 2008
19:57

Mrtvé ženské tělo, které bylo v sobotu nalezeno u obce Sloupnice na Orlickoústecku, by mohlo patřit Natalii Marii Chaloupkové z České Třebové.

Dva roky žili v naději manželé Chaloupkovi z České Třebové. Stále věřili, že se jejich pohřešovaná dcera Natalia Maria (18) najde živá. Nyní však přišla krutá rána. Ženské tělo, které se našlo o víkendu v lesích nedaleko České Třebové, patřilo s největší pravděpodobností právě jejich dceři.

"Je to hrůza. Pár dní před vánočními svátky se dozvědět takovouto zvěst. Natalia Maria byla jejich jediným dítětem," řekl včera Blesku muž ze sousedství rodiny. "Říkáme, že jde s největší pravděpodobností o hledanou dívku. Se stoprocentní jistotou to budeme moci říct až po testech DNA, které budou do měsíce," řekla Iva Marková z východočeské policie.

Smrt dívky, která patrně doplatila na svou zálibu jezdit stopem, vyšetřují policisté jako vraždu. „Z pitvy vyplývá, že došlo k násilné smrti,“ doplnila Blesku informace Marková. Dívka zmizela 5. října 2006, kdy jela k zubaři do Litomyšle. Šla na kontrolu rovnátek.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání