Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hůlka je teď táta

Autor: mr - 
27. října 2008
08:35

Dan Hůlka (40) získal syna! Smrt kamaráda Václava Kočky (†40) ho pasovala na náhradního otce malého Davida (6). „Jako kmotr si Davida beru pod svá křídla a budu se o něho starat. To je moje povinnost,“ řekl Blesku Hůlka.

S Vaškem a celou jeho rodinou se zpěvák kamarádil už léta. Nevynechal jejich jedinou rodinnou oslavu narozenin a svátků, včetně Vánoc a Velikonoc.

Hůlku tedy Vašek s přítelkyní Markétou (37) před šesti lety požádali, aby se stal Davidovi kmotrem. Křtiny tehdy proběhly v chrámu sv. Víta na Hradě. Hůlka zpíval a jako kmotr obdaroval Davida svojí soškou stříbrného Slavíka.

„Už tehdy, na křtinách, jsem si moc dobře uvědomoval, že pro případ neštěstí se zavazuji k povinnostem. Že se ale opravdu něco stane, mě nenapadlo ani ve snu,“ přiznává Dan.

Už pár měsíců zpěvák cítí, že by měl »postavit dům, zasadit strom a zplodit syna«. Na Davidovi si doposud ještě nepoznaný a chtěný život může vyzkoušet.

A Hůlka to také bere zodpovědně. „Budu si s ním hrát, učit se do školy, dělat úkoly, jezdit na hory, prostě se podílet na jeho výchově jako správný kmotr,“ svěřil Blesku Hůlka s tím, že matce Markétě se do budoucího života rozhodně plést nehodlá.

„Chci jen splnit, k čemu jsem se před farářem zavázal. A Vašek mi věřil,“ říká Dan a vysvětluje rodinné poměry: S přítelkyní Markétou (37) Vašek Kočka žil v panelákovém bytě v Řepích nejen s jejich společným synem Davidem (6), ale i s Nicolasem (12), kterého má Markéta s předešlým partnerem. „Oba to jsou skvělý kluci,“ podotýká Hůlka.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání