Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zemřela lékařka, která zesměšňujícími plakáty odrazovala před očkováním: Zabil ji prý covid

Autor: ran - 
11. listopadu 2021
17:46

Policie potvrdila pravdivost informace šířící se na Slovensku virálně po sociálních sítích – jistá obvodní lékařka, která odrazovala své pacienty od toho nechat se očkovat proti covidu, na následky tohoto onemocnění prý také zemřela. 

Jak napsal web televize JOJ noviny.sk, policie potvrdila po sítích kolující informaci o úmrtí neočkované obvodní lékařky ze středního Slovenska. Lékařka nejen že osobně odmítala vakcinaci, ale navíc od ní odrazovala i své pacienty.

Činila tak přímo v ordinaci, kde jí visel černobíle vytištěný obrázek usmívající se filmové smrtky s kosou přes rameno, nad nímž stál text „Jmenuji se Astra-Zeneca Pfizerová“.

Na jiném rádoby vtipném obrázku s luxusním vozem a značkou vyznačujícím stání pro invalidy tvrdila, že „Nechat se očkovat proti covidu jen proto, abych mohl cestovat nebo se účastnit kulturních akcí, je jako nechat se dobrovolně zmrzačit jen proto, abych mohl parkovat na místech pro invalidy“.      

Smrt obvodní lékařky policie potvrdila na webu „Hoaxy a podvody – Polícia SR“.

O tom, že daná lékařka pacienty od očkování odrazuje nejen výše zmíněnými plakáty, ale i osobním přesvědčováním, podle televize JOJ informovala žena, která si vyvěšených papírů vytištěných z internetu u lékařky všimla. Byla za ní kvůli své tetě, již paní doktorka léčila. 

„Do dvou týdnů po očkování zemře,“ tvrdila

„V dubnu 2021 jsem přišla domů úplně v šoku. Lékařka mé tety, které na dveřích visely obrázky odrazující od očkování, mi vynadala, že jsem si tetu dovolila vystavit očkování! Tvrdila mi, že teta zaručeně do dvou týdnů od vakcinace na následky očkování zemře,“ napsala žena na sociální sítě.

Jak jsme informovali, obvodní lékařka MUDr. Elena D. byla hospitalizována na oddělení ARO v Roosveltově nemocnici, kde na následky covidu-19 také zemřela,“ uvedla stránka Nekŕmte nás odpadom, která o celém případu infromovala jako první. Tuto informaci už policie ale nepotvrdila.

Video  Bitka nerouškovaných s policií v Lidlu na Slovensku  - Facebook Jojo Hronkovič
Video se připravuje ...

 

ksicht ( 12. listopadu 2021 02:02 )

covid nezabíjí, zabíjí kouření

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa