Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Indická babča (78) se probudila těsně před upálením! Rodina uvěřila, že zemřela na covid

Aktualizováno -
18. května 2021
12:11
Autor: rix - 
18. května 2021
11:23

Velké štěstí měla stařenka z Indie. Protože byla pozitivní na covid, rodina ji odvezla do nemocnice. Tam ale žena upadla do bezvědomí a zdravotníci konstatovali její smrt. Babča se probudila doslova na poslední chvíli. Nešťastná rodina už totiž naplánovala její zpopelnění a ji se chystala položit na pohřební hranici!

Když byla žena jménem Shakuntala Gaikwadová shledána pozitivní na covid-19, rodina ji ihned izolovala v jejím domě v indické Mudhale. Když začala vykazovat vážnější symptomy, musela do nemocnice, informoval deník Mirror

Jakmile ženě začali lékaři hledat lůžko k ulehnutí, bezmála osmdesátiletá babička upadla do bezvědomí. Indičtí zdravotníci zarmoutili příbuzné, když konstatovali její smrt. Rodina po prvotním šoku nelenila a začala zajišťovat pohřeb. Ten měl zahrnovat tradiční kremaci.

Když už se vše přiblížilo k samotnému pálení těla oběti, babča náhle otevřela oči a začala plakat. To jí zachránilo život. Byla ihned převezena do nemocnice v Baramati k dalšímu vyšetření.

Indie patří mezi země nejzasaženější koronavirem. V zemi s 1,3 miliardy obyvatel se tak celkově nakazilo od začátku epidemie více než 25 milionů lidí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa