Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Recepční (25) se ve vířivce nakazila nebezpečnou bakterii: Museli jí amputovat nohu!

Autor: rc - 
15. května 2021
18:24

V horor se pro Lauren Briggsovou změnila domácí párty u jejích přátel. Pětadvacetiletá recepční skončila v nemocnici poté, co se do jejího těla dostala bakterie z vody ve vířivce! Kvůli život ohrožující krevní infekci jí lékaři museli amputovat nohu.

Na domácí párty vyrazila Lauren Briggsová z anglického hrabství Essex. Pětadvacetiletá žena, která pracuje jako recepční, si užívala večírku v domě svých přátel, kde kromě jiného řádila ve vířivce. Radovánky však skončily tragicky. Lauren se probudila uprostřed noci neschopna se nadechnout. Našli ji na zemi lapající po dechu. Její přátelé zavolali záchranku a žena byla převezena do nemocnice, kde jí byla diagnostikována meningokoková infekce.

„Předešlou noc jsem byla ve vířivce své kamarádky a lékaři mi řekli, že jsem se tam mohla nakazit kvůli drobnému řezu na noze,“ uvedla pro britský deník Daily Mirror. „Vířivky jsou plné bakterií, takže je pravděpodobné, že to byla příčina,“ dodala. Lauren na nemocniční posteli bojovala o život. Jak se do nemocnice dostala, si vůbec nepamatuje. „Byla jsem připojena k přístrojům 48 hodin. Moje nohy byly černé, udělali mi několik kožních štěpů z levého stehna,“ uvedla Lauren.

Kvůli nebezpečné krevní infekci však lékaři nemohli jinak, než jí amputovat pravou nohu pod kolenem, aby jí zachránili život. Rovněž přišla o prsty na její levé noze.  Do nemocnice byla Lauren přijata v lednu a domů se dostala až koncem dubna, nucena se smířit s naprosto novým životem. „Její život je úplně jiný. Bývaly jsme jen my dvě, žily jsme spolu, ale teď musí zůstat ve specializovaném ubytování, kde se může pohybovat na vozíku,“ uvedla její máma.

VIDEO: 60 % lidí nepozná, že má mrtvici. Jaké jsou příznaky?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Jezabelka ( 15. května 2021 23:24 )

A z nemocnice-JIPky na hadička h má brejle....to nevymyslíš

krtek. ( 15. května 2021 18:34 )

V Británii si dávají do vířivky místo chloru bakterie ?

Zobrazit celou diskusi