Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Zas*aní doktůrci!“ Lékař po 14hodinové šichtě v olomoucké nemocnici schytal spršku nadávek

Autor: chal - 
1. března 2021
19:23

Lékaři a sestry v českých nemocnicích poslední dobou čelí enormnímu tlaku a v boji s koronavirem dennodenně riskují vlastní zdraví, od mnohých se ale vděku přesto nedočkají. Vyloženě nepříjemnou zkušenost má za sebou jeden z lékařů olomoucké fakultní nemocnice. Cestou z práce si od muže čekajícího na koronavirový test dokonce vyslechl výhrůžku násilím!

Šokující zážitek si prožil lékař Jan S., který pracuje v olomoucké fakultní nemocnici. Lékař se o svou otřesnou zkušenost podělil na sociální síti facebook.

K incidentu došlo poté, co Jan v nemocnici odpracoval 14 hodin. Před tím, než zamířil domů, podle svých slov ještě kondoloval paní, které v pátek zemřel tatínek a ani s její maminkou to v tu chvíli nevypadalo příliš dobře.

Když Jan konečně vyšel ze špitálu, procházel kolem testovacího místa. Z hloučku čekajících lidí uslyšel dotaz jistého muže, jestli po pozitivním antigenním testu následuje test PCR. „Když jsem mu informaci poskytl, rozvykládal se o tom, že aspoň něco funguje, ne jak ti zas*aní doktůrci, darmo mluvit,“ napsal Jan s tím, že dotyčného upozornil, že právě mluví s jedním z oněch „zas*aných doktůrků“.  

„To ho okamžitě vyprovokovalo k velmi hlasitému (a sprostému) nadávání, že před 30 lety nedělal revoluci proto, aby se dočkal tohoto, a že si mám dávat pozor, protože mi dá přes držku, nic jiného si nezasloužím. A že mám radši držet hubu, když jsem před 30 lety ještě ani nebyl na světě,“ popsal lékař zážitek.

Na závěr Jan položil spíše řečnickou otázku, proč někdo považuje personál nemocnic za viníky současné situace.

kukuku ( 2. března 2021 09:34 )

Jo, Havlovi kavárenští revolucionáři - to jsou hlubocí myslitelé.

Pohybovenadany ( 2. března 2021 01:51 )

Myslím , že by bylo dobré, začínat sám od sebe ....a dnes to platí dvojnásob . Hasiče , policii, vojáky a dnes i zdravotníky si v jiných zemí váží dvojnásob .

milkey ( 2. března 2021 01:33 )

Aby kantori pak mohli naucit cesky takovy paka jako ses ty ...

agent ( 1. března 2021 23:01 )

Dojemný příběh. Už ho jen zfilmovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa