Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na nelegálních diskotékách trsalo až 150 lidí. Série krycích manévrů měla jednu slabinu

Autor: ČTK - 
8. ledna 2021
19:50

Zakázali pořizování fotografií, vypnuli bezpečnostní zařízení a platit se smělo výhradně v hotovosti, pořadatele nelegálních diskoték v době uzávěry ve Francii však prozradila vysoká faktura za energie. Obžaloba žádá trest osm měsíců vězení a pokutu 5000 eur (zhruba 131 000 korun), napsala dnes agentura AFP.

Zábavní podnik César Palace v Grenay na severu Francie patří rodině Romerových, dvacetiletý Lenny Romero u výslechu tvrdil, že pozval „pár přátel“ a za zbytek prý může „šeptanda na sociálních sítích.“ Policie za období od dubna do listopadu zaznamenala 22 případů zvýšeného odběru energie, podle svědků na místě bývalo na 150 lidí. Ve Francii musí být kulturní zařízení včetně diskoték kvůli epidemii koronaviru již deset měsíců zavřené.

Diskotéku vede Lennyho sestra Alyson, které hrozí šestiměsíční podmínka a která důsledně tvrdí, že o ničem nevěděla. Oba sourozenci jsou obviněni z nerespektování uzavření podniku, nelegálního zaměstnání servírek a hudebníků, ohrožení života a podvodu. Na večírek v paláci César upozornil barman z jiného podniku. Závěrečný verdikt padne 22. ledna.

Video  Policejní zásah ukončil nelegální party v tajně otevřeném klubu v centru Prahy  - Václav Burian Blesk.cz
Video se připravuje ...

ostuda ( 9. ledna 2021 00:50 )

mně se chce taky někoho naprášit, já, kdybych nebyl takový srab a nebál se že mi pak někdo dá po čuni, tak bych prášil jak divej, a pak si užívat tu rozkoš kolik nezodpovědných entit jsem tím nas/ral

e.lesanova ( 8. ledna 2021 23:07 )

No, snad se také dovíme, jaké padaly tresty za palírnu v domě Kocába v Karlově 12... Když už si teda "vzpomněl", že tam ten podnik má

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa