Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

„Zombie“ norci se zmutovaným koronavirem „povstali“ z masových hrobů! Hýbou se i po smrti

Autor: shp - 
25. listopadu 2020
15:56

To, co se děje v Dánsku, zní jako děj špatného béčkového hororu. Jenže jde o skutečnost! Poté, co ministr potravin a zemědělství Mogens Jensen nařídil vybití 17 milionů norků kvůli tomu, že se u nich projevil zmutovaný koronavirus, byla zvířata pohřbena v masových hrobech. Jenže v nich nezůstala. Začala se z nich vynořovat!

I přes masivní protesty farmářů a chovatelů čekala v Dánsku norky hotová genocida. Důvodem byla zmutovaná forma koronaviru, jež se u zvířat, která jsou v zemi chována kvůli kožešině, projevila. Vědci přitom původní uváděli, že je koronavirus nepřenosný na zvířata. Šeredně se ale mýlili a situace v Dánsku přerostla úřadům přes hlavu.

Chovatelům bylo proto královstvím nabídnuto, že dostanou zaplaceno za každého zabitého norka. Země farmářům dokonce nabídla tučný finanční bonus, pokud svá chovná zvířata popraví do deseti dnů od vznesení požadavku, uvedl Daily Mail. Jenže záhy po vyhlášení nuceného vybíjení zvířat s krásnými kožíšky začalo docházet k prvním problémům.

Limetky nezabraly

Mrtvoly norků byly poházeny v téměř dvacetikilometrovém úseku podél silnice, když vypadaly z náklaďáku na cestě k masovému hrobu. Pak si obyvatelé žijící poblíž mělkých hrobů začali stěžovat na nepříjemný zápach, který se z nich line. A to dokonce přes to, že byly mrtvoly zvířat pohřbeny s limetkami, které měly nepříjemný odér zakrýt.

Ale to stále není vše. Vrcholem norčí kauzy bylo, když se mrtvoly zvířat začaly vynořovat z hrobů. Dány vyděsily tak, že si pomalu začali myslet, že ožívají jako nemrtvé zombie. Pravda je ale někde jinde. Když začaly mrtvoly hnít, při rozkladu se z nich začal uvolňovat plyn, který je vynáší ze země směrem vzhůru.

Zombie norci povstávají

Ve spojitosti s rozkladem dochází k tvorbě plynů, kvůli kterým se norek trochu zvětší. V nejhorším případě je pak vystrčen ven ze země,“ řekl televizi DR Thomas Kristensen z národní policie. „Utíkejte, zombie norci přicházejí,“ dělal si morbidní legraci na sociální síti Nicolai Nielsen. „2020 – rok zabijáckých mutantních norků,“ přitakal neméně „vkusně“ Stefan Bøgh-Andersen.

Video  Česko v boji s koronavirem: Pomoci má nový protiepidemický systém „5 psů proti covidu“. Blatný představil, jak funguje PES.  - Blesk Zprávy, ČTK
Video se připravuje ...

aIex_vykroutiI ( 25. listopadu 2020 18:36 )

Ještě že se to nemusí vymydlit u nás. Tady je to samej norek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa