Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelé z Hustopečí to rozjeli ve videoklipu: Školu nám v říjnu zavřeli, my jsme to takhle nechtěli

Autor: jn - 
18. listopadu 2020
13:30

Do téhle školy by asi každý chodil rád. Povzbudivý videoklip natočili v koronavirové době pro své žáky učitelé ze Základní školy Nádražní v Hustopečích.

Hustý týpci, kývli by nejspíš i teenageři uznale hlavami. V klipu sborově nazpívaném na motivy šlágru Michala Davida „Já chci žít nonstop“ si totiž kantoři neváhají udělat legraci sami ze sebe.

Svoje školáky až dojemně ujišťují, že společně zvládnou i učení na dálku. Učitelé se dětem ukazují ve svých domovech. Mávají, občas se neváhají zapitvořit. „I učitelé potřebují upustit páru,“ shodli se. Že tahle parta ze sborovny není suchopárná a táhne za jeden provaz, je zřejmé.

Video  Učitelé ze ZŠ Nádražní v Hustopečích a jejich klip k distanční výuce.  - ZŠ Nádražní, Hustopeče
Video se připravuje ...

Angličtinář se saxofonem

„Školu nám v říjnu zavřeli, my jsme to takhle nechtěli, co naplat, učíme znovu dál,“ swingují učitelky ve sluchátkách. „Otevři svoje sešity, začni teď s přípravou, v termínu úkol odešli, anebo s omluvou,“ zpívají sborově, zatímco hustej týpek angličtinář si frajersky střihne sólíčko na saxofon.

„Nonstop, u kompu neseď, běž taky na vzduch,“ zpívají učitelé, aby vzápětí sebe i školáky sezpívaným sborem ujistili: „Zvládnout, můžem to zvládnout, společně s vámi, Nádražka to dá…“

Během pouhých prvních dvou dní vidělo klip učitelů přes 32 000 lidí. To je pětkrát více, než mají Hustopeče obyvatel.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa