Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Humbuk na hlaváku kvůli koronaviru! „Ve vlaku jsou Italové a kašlou,“ znělo oznámení. Naběhla tam hygiena s policií

Autor: luv - 
8. března 2020
17:25

Takový povyk na hlaváku cestující jistě dlouho nezažili. Pasažéři, kteří přijeli do Prahy vlakem z Vídně, byli okamžitě po příjezdu zkontrolováni. Jsou to Italové a kašlou, znělo totiž oznámení. Všechno ale nakonec bylo jinak.

Vlak, který dorazil v neděli odpoledne z Vídně na hlavní nádraží, uzavřeli policisté, aby mohli provést kontrolu. Hygiena totiž dostala echo, že ve vagónu číslo 24 sedí Italové s kašlem. Hygienici ve speciálních oblecích, kteří tam dorazili společně s policií a hasiči, cestující asi pořádně překvapili!

Testy nebyly třeba

„Ve spolupráci zainteresovaných složek proběhlo zjištění státní příslušnosti daných cestujících, kdy vyšlo najevo, že se nejedná o občany Itálie, na která jsou vztažena aktuální opatření Ministerstva zdravotnictví,“ uvedl pro Blesk.cz Zbyněk Boublík, mluvčí hygienické stanice hlavního města Prahy s tím, že mimořádná opatření proto nakonec nebylo potřeba provést a cestující byli následně propuštěni.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Markéta Fourová ( 9. března 2020 09:49 )

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ntv hysterky jedny .

cesky_novinar_ ( 9. března 2020 08:31 )

Co to je za hovadinu?
Vždyť u nás nakažené pacienty normálně posíláme domů, ať jako moc nechodí mezi lidi, ani roušky pro ně žádné nejsou a tady najednou taková šaškárna?
Prostě žijeme v zemanobabišizmu.

pepen ( 9. března 2020 08:22 )

CO SE TO S VÁMI DĚJE...JSTE OPRAVDU JEDNI Z NEJHORŠÍCH NÁRODŮ SVĚTA!!!!NAPADÁTE SE NAVZÁJEM -DŮCHODCE MORAVÁKY...VY SNAD NIKDY NEZESTÁRNETE????ONO NESTAČÍ ŽE JEDNA PARTA KŘIVÁKŮ BEZPÁTEŘNÍCH -TUNELÁŘŮ,ZLODĚJŮ A PODVOD­NÍKŮ­...ROZ­KRAD­LI ČESKOU REPUBLIKU !!!Na ty jste měli útočit....to jste drželi klapačky !!!

luklovah ( 8. března 2020 22:10 )

Bože co ti Češi jsou za idioti to se fakt jen tak nevidí.Největší retardovaný národ na světě.

Bleskoska ( 8. března 2020 20:44 )

To jsou komici. Hygineici ve skafandrech a respirátory, policisté nemají ani symbolickou roušku, a že by mohli dostat respirátor, když už. Výjezd expertů a testy zaplatíme, zjistí se kulové, tak ještě zaplatíme zdržení "postiženým" bonznutým. Alergici mají smůlu - jak kýchnou, zavřou je hned do izolace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa