Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ministře Kalousku, vzal jste lidem naději!

Přemysl Svora ve svém komentáři popisuje, jak Kalousek sebral poctivým lidem naději
Přemysl Svora ve svém komentáři popisuje, jak Kalousek sebral poctivým lidem naději  (Autor: Blesk)
Autor: Přemysl Svora, Kjos - 
20. března 2012
08:39

KOMENTÁŘ: Podle názoru většiny lidí není ministr financí Kalousek muž na svém místě. Není divu. Z ministerských limuzín není vidět, jak žijí lidé v této zemi. Přes tmavá skla zřejmě nepronikne, že zdražilo úplně všechno, že vláda zbytečně rozhazuje, že ten či onen úředník dostane odměny, o kterých si většina může nechat zdát.

Každá vláda je u určité části veřejnosti nepopulární. Naštvat ale úplně všechny, to se podařilo málokomu. A zodpovědný za tento stav je právě Kalousek.

Slabý premiér ho jen poslouchá. To, jak to, pane Kalousku, děláte, víme: Zvýšit daně, seškrtat sociální dávky a chlubit se tím, že já jsem dobrý "financministr", já zachraňuji státní kasu.

Opak může být pravdou. Bez vize, jak ekonomiku nastartovat, co udělat pro to, aby začala růst, budeme chudí všichni. Jak stát, tak především normální lidé. Nejhorší je, že jste lidem vzal naději. Naději na lepší život. A to si nezaslouží.

vera51 ( 4. září 2012 14:12 )

Vazeny pane kalousku ja nemam ani na housku. Duchod je tak pro zasmani a nebo spis k placi, jen tak tak mi na najem to staci. Reklo se hm cinitel a ja vzdy uctu mela, po letech svobody jsem to slovo zapomela. Kdyz neni co do huby,neni co zrat zacinate me kalousku uz srat. Pred lety jsem cinkala klicema jak diva, ja hloupa si myslela ze prijde doba nova. K cemu mi je svoboda a evropa bez hranic po pravde vam musim rict, je mi z toho na nic. Ja pro deti to nejlepsi jsem chtela, na nic jineho jsem nemyslela. Dnes deti narikaj-mamo neni prace, za cinkot klicema dala bych si par facek. Neni nic horsiho nez videt sve deti, prosici o praci jak pred sto lety, bezmocne prihlizet a zivot tak leti. Zavidim tem ze zapadu co prohrali valku duchodci si uzivaji,jezdi si na Maltu. Tluste zadky natrasaji v tom jejich dirndlu premyslim jen kde to ziju mezi smeckou ksindlu. U more si uzivaji, vali si tam kulky po kapsach jim eura cinkaj a ja zvejkam kurky. To je ta svoboda kterou jsme chteli? Tak to je pekne v ***i. Ze mi ruce neupadly kdyz jsem brala klice, muzete jit vite kam treba i do

jitualib ( 21. března 2012 12:34 )

Jdi do pr.... a vezmi sebou Kalouska, Drábka a Hegra a všechny vyznavače modrých ptáků.

handgood ( 20. března 2012 17:44 )

Kalousku, nedaj sa znechutiť a odradiť. ČSSD zo svojim železným maskotom ťa neodvolá, a ti trubci odborári na to tiež nemajú. Kdo by ten bordel potom upratal? EU vám tiež nepomože. Tak držím palce!!!

cat99 ( 20. března 2012 15:17 )

Kradousku Ty a celá politická Chátra patříte hodně rychle za katr!

svendy69 ( 20. března 2012 14:11 )

www.chcemezmenu.webnode.cz

Zobrazit celou diskusi