Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Miroslav Kalousek se rozvedl: S kyticí pro tajemnou osobu to prý nesouvisí

Autor: Josef Šťastna - 
19. března 2012
15:04

Ministr financí Miroslav Kalousek, kterého deník Blesk v listopadu loňského roku nachytal, jak nese kytici tajemné osobě, se v únoru rozvedl s manželkou. "Je to tak, i když tomu ještě chybí pravomocná doložka," uvedl pro Blesk.cz Kalousek.

To, že ministr Kalousek se rozvádí, uveřejnily v pondělí Parlamentní listy. Tuto informaci potvrdil serveru Blesk.cz i ministr Kalousek. "Ano, je to tak, i když tomu ještě chybí pravomocná doložka," přiznal Kalousek.

Co ho vedlo k ukončení manželství, prozradit nechtěl. "Čtenáři Blesku se neptali, proč jsem se ženil a podle mě jim nic není ani do toho, proč jsem se rozvedl," sdělil Kalousek a nechtěl ani přiznat, zda jeho rozvod souvisí s fotografiemi, které Blesk uveřejnil v listopadu loňského roku. Na těch Kalousek vstupuje v přítmí do jedné pražské luxusní rezidence s kyticí v ruce.

"Absolutně to spolu nesouvisí. Tehdy to nebyly růže, ale chryzantémy," sdělil Kalousek. Na dotaz, komu tehdy byla kytice určena, dnes uvedl: "Pro adresáta. A myslím, že do toho čtenářům Blesku opravdu nic není." 

Rozvedl se s odbornicí na chemii

Radka Kalousková přednášela v Ústavu polymerů na Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Byla ostýchavá a rozhovorům se vyhýbala.

"Svého muže jsem poznala v roce 1984, byl to normální chemik, člen lidové strany," řekla Kalousková v jednom z mála rozhovorů v roce 2003. Svěřila se tehdy, že jí manžel občas píše vtipné veršované esemesky.

Jak nesl Kalousek kytici tajemné osobě? Čtěte zde!

bonny54 ( 20. března 2012 10:28 )

Je to opět tunel. Už ví, že to má za pár,tak odklání majetek. Nepomúže mu to, až ti šmejdi budou prokazovat majetek to bude nářez. To platí taky pro exekutory.

nojasne ( 20. března 2012 09:59 )

Nebuďte naivní, ten kdo bude oškubán nebude Kalousek.

sakra ( 20. března 2012 09:54 )

Jeho manželka je schopnou chemičkou, ale pochybuji, že Kalousek v chemii něco znamenal. O ministru financí v jeho případě není možno slušně hovořit. Okecávač a 19 let ve vysoké "politice" hovoří za vše. A rozvod? To je přeci u tzv. "politiků" v mnoha případech normální. Jsou prachy a ne málo, tak je třeba milenka, nebo jiná manželka!!!

ves55 ( 20. března 2012 08:56 )

Jeho rozvod s tajemnou osobou nesouvisi.Souvisi to s ´´ poctive nabytym majetkem, ktery ted pro pripad vysetrovani odklani na nyni jiz exmanzelku, potomky a pod.

enriko ( 20. března 2012 08:26 )

Njn tady máte aspoň důkaz, že Kalousek je taky jenom člověk

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa