Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec Ratha šokuje: Skrýš s miliony si u Davida udělali Ukrajinci

Autor: Josef Šťastna - 
25. května 2012
16:14

Poslanec David Rath lítá v korupčním skandálu, policie u něj doma našla dalších 10 milionů a jeho otec Ratmír Rath už neví, jak by ho hájil. Peníze prý pochází ze zabíjaček a skrýš v podlaze vyrobili Ukrajinci.

Každý rodič hájí svého syna, co to jde. Stařičký Ratmír Rath se nemůže smířit s tím, že by jeho David byl korupčník a zloděj a tak do novin vytrubuje jednu šílenější výmluvu než druhou.

Ratmír Rath nejprve tvrdil, že peníze vydělal on sám v Kataru, kde údajně pracoval ve službách tamějšího emíra. Chtěl si za ně prý koupit dům, ale nakonec je věnoval synovi.

V posledním rozhovoru pro Aha! z Ratmíra Ratha ale padaly ještě zajímavější historky. Část peněz prý našetřila jeho manželka, která provozovala restauraci. "Jeden boháč si pořád objednával zabíjačky a tak vydělala majlant a začala peníze schovávat," tvrdil Rath starší, že peníze pochází z jelítek a jitrnic. 

Když už se zdálo, že tuto výmluvu nic nepřebije, vytasil se Rath s další pohádkou. "Skrýš na peníze mohli v podlaze udělat Ukrajinci, kteří tam pracovali na baráku a schovat si tam vlastní peníze," uvedl šokovaným novinářům Rath, který také dodal, že peněz vydělal obrovské množství a nikdy se nestaral, kolik jich vlastně má a kam si je dává.   

246811 ( 1. června 2012 05:17 )

Ano, ti to byli

246811 ( 1. června 2012 05:15 )

Plně souhlasím.

lidunkabelakova ( 31. května 2012 19:53 )

Pekny clanek, ale neco mnohem zajimavejsiho je na http://kuc.cz/upe0he/ Garantuji, ze budete radi, ze jste si to precetli cele.

karel128 ( 30. května 2012 19:17 )

Co můžeme čekat od STBáka..?!?,a co od takového synáčka který v STBácké rodině vyrůstal,a od takového agenta dostal výchovu a rady do života..!! jeden bolševický xindl jak druhý..!

biaca ( 29. května 2012 19:33 )

Takové tatínka, Vám pane Ráthe můžu pouze závidět. Bezděčná oddanost to se jen tak nevidí.

Zobrazit celou diskusi