Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ministr Petříček ŽIVĚ v Blesku. Koronavirus uzavřel hranice Česka

Autor: Markéta Volfová - 
13. března 2020
13:45

Vláda vydala v pátek další zpřísňující opatření proti šíření koronaviru v Česku. Od nedělní půlnoci nesmí do Česka cizinci, kteří tady nemají trvalý nebo přechodný pobyt, a naopak Češi mají zákaz vycestovat do ciziny. K tématu hovořil ministr zahraničí Tomáš Petřícek (ČSSD). 

Walter ( 13. března 2020 14:57 )

Opět s křížkem po funusu, možná před 14 dny, dnes se to už nedá zastavit. Bohužel,nejsme v hlubokém komunismu, za bolševika existovaly nařízení, zákazy atd, které nebylo možné obejít, dnes máme volnost, kterou může kdokoliv akdykoliv zneužít bez jakékoliv zodpovědnosti. Kdo nakažené donutí dodržovat nějakou karanténu? Mám chcípnout, pojďte se mnou, ať nás je co nejvíc. Jediné co by pomohlo, pár případů, kdy bylo nahlášeno několik nakažených nedodržujících karanténu zastřeleno na veřejných místech s účelem rozšířovaní koronaviru na větší množství obyvatel, obchoďáky, hospody, nákupní centra aj. Je to sice brutální, ale v současné situaci asi nevyhnutelné. Kdo se nechce přizpůsobit, má smůlu.
.

zdravymozek ( 13. března 2020 14:35 )

Zeptej se Petříčka,plesk to určitě neví

voctyy@gmail.com ( 13. března 2020 14:17 )

Dobrý den mám dotaz k vycestovani za hranice. Pracuju ve firmě která je 50km od hranic ale z firmy odjíždíme na stavbu cca 400km. V pracovním cyklu pondělí až čtvrtek. Je k tomu potřeba nějaká výjimka? Děkuji za odpověď

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa