ONLINE CHAT
Líbí se mi pevný zadeček, uvažuji o něm, co to všechno obnáší a za jak dlouho si na něj sednu. Pracuji v administrativě. Děkuji(Zulda)
Foto
Dobrý den, vytvarování zadečku provádíme metodou lipotransfer, tedy přenosem vlastního tuku. Po operaci je nutné šest týdnů sedět buď na nafukovacím kruhu, nebo na hodně měkkém polštáři. Rozhodně nesmíte sedět na tvrdé židli bez těchto výše uvedených pomůcek. Děkuji za všechny položené dotazy, přeji hezký den a rád vás uvidím na své klinice.
Nechci prsa zvětšit, ale visí mi nevhledně až k břichu. Děláte to? (Marta)
Foto
Dobrý den, povislá prsa řešíme modelací prsou. Podívejte se na naše webové stránky www.aesthevita.cz, kde jsou tyto metody popsány a pokud budete mít zájem, objednejte se ke mně na osobní konzultaci.
Dobrý den, mají jsou u vás čekací termíny na operaci. Uvažuji o vyhlazení vrásek na obličeji. Děkuji (Inka)
Foto
Dobrý den, v podzimních a zimních měsících čekací doby na operace máme. Pokud máte o zákrok zájem, objednejte se na konzultaci a pak se můžeme domluvit na případný termín operace.
Pane doktore, který zákrok byste nikdy neudělal, díky.(Žaneta)
Foto
Dobrý den, neudělal bych takový zákrok, který by mohl ohrozit zdraví pacienta.
Dobrý den, zůstávají po liposukci na těle jizvy? Děkuji.(Lucka)
Foto
Dobrý den, po liposukci zůstávají drobné jizvičky po vpichu velikosti přibližně půl centimetru. Do jednoho roku vyblednou.
Dobrý den, mohu Vás poprosit o názor? Během posledních 10 let jsem třikrát podstoupil operaci dolních víček (pytle pod očima, nadbytek kůže). Naposledy cca před půl rokem. Na víčkách mám bohužel po třetí operaci viditelné boule. Dle slov operatéra je to otok se kterým nelze nic dělat. Jediné řešení, které navrhl je 4 operace. Mám podstoupit čtvrtou operaci během 10 let? Není to riskantní? (Michal)
Foto
Dobrý den, příčinu bych dokázal určit až při osobní konzultaci. Pak bych vám dokázal fundovaně poradit.
Které roční obdobé je nejvhodnější pro operaci očních víček? Děkuji.(Zorka)
Foto
Dobrý den, pro tuto operaci je vhodné kterékoliv roční období, protože si oči po operaci musíte vždy chránit slunečními brýlemi. Samozřejmě není vhodné naplánovat si tuto operaci před dovolenou u moře.
Jaké důvody mají chlapi, kteří si nechávají zvětšit penis? Mají k tomu opravdu vážný důvod? (Dery)
Foto
Dobrý den, někteří ano, ale měl jsem i klienty, u kterých mě samotného překvapilo, že chtějí penis zvětšit. Tak jako ženy řeší prsa, tak muži řeší penis. Je to otázka sebevědomí.
Máte sám nějakou plastickou operaci?(Fantomas)
Foto
Dobrý den, zatím ne...
Mám problémy s tukem jak na bříše, stehnech, zádech, no prostě masakr. Když jsem hledala něco o liposukci, existuje jich více. Která by byla pro mě nejvhodnější a kolik to stojí. Děkuji za odpověď.(Ella)
Foto
Dobrý den, na mé klinice mám několik liposukčních metod, ale takto od stolu vám nemohu říct, která je pro vás nejvhodnější. Musím vás osobně vidět, abych zjistil, kolik tuku máte a jakou máte kvalitu kůže. Pak pro vás mohu zodpovědně vybrat vhodnou liposukční metodu.
Kolik u vás stojí zvětšení prsou a jaké máte termíny operací, kdy bych se dostala na řadu? Děkuji(Marcela)
Foto
Dobrý den, přesné ceny zvětšení prsou je možné určit až při osobní konzultaci dle výběru prsních implantátů. Podzimní termíny operací jsou velmi plné, v tuto chvíli vám nedovedu přesně říci termín operace. Doporučuji vám zavolat na recepci mé kliniky a objednat si termín konzultace, kde spolu můžeme probrat vše osobně.
Dobrý den, mohl byste mi líp vysvětlit jak čistíte ten tuk, který odsáváte? a jiné kliniky tento postup nedodržují? Děkuji(Dita)
Foto
Dobrý den, já nevím, jaký postup dodržují jiné kliniky. U nás používáme speciální metodu PureGraft, jedná se o nejšetrnější čištění tuku s nejlepšími výsledky zachování vitality tukových buněk.
Dobrý den o kolik se zvětší penis po operaci??(Xxx)
Foto
Dobrý den, je to individuální, zvětšení je možné přibližně od dvou do pěti centimetrů.
Dobrý den, o kolik jste zvětšil penis jsem se dočetla a o kolik jste nejvíce zvětšil prsa? (Romy)
Foto
Dobrý den, největší implantáty, které jsem vkládal, byly přes 800 mililitrů, což je zvětšení přibližně o čtyři čísla.
Vy jste v rozhovoru uvedl, že byste si nechal odsát tuk z podbradku. Ten můj se mi také nelíbí, a co s tou kůží? (Fero)
Foto
Dobrý den, pokud odsávám podbradky, používám k tomu radiofrekvenční liposukci BodyTite, která kůži do jisté míry stáhne, ale kvalita kůže je u každého individuální, takže indikace k tomuto výkonu je možná pouze při osobní konzultaci.
Pane doktore, někde jsem četl, že to zbytnění vlastním tukem nevydrží, že se tuk vstřebá? Je to pravda? Děkuji za odpověď.(Honza)
Foto
Dobrý den, ano část tuku se může částečně vstřebat, ale i po něm zůstává penis zbytněný o 15 procent původního objemu.
Toužím si zvětšit prsa, je mi 18. Už mi je zvětšíte? Děkuji.(Erika)
Foto
Dobrý den, jste již plnoletá, takže toto rozhodnutí je pouze na vás. Já jako plastický chirurg vám řeknu odborné zdravotní hledisko, ale rozhodnutí je pouze na vás.
Jestliže na velikosti záleží, jakou velikostí se můžete pochlubit Vy, pane doktore?(Petra)
Foto
Dobrý den, děkuji za dotaz. Nezlobte se, ale je to soukromá věc.
Jste velký sympaťák, mohu se objednat na konzultaci a kolik stojí? (fany)
Foto
Dobrý den, děkuji za kompliment. Samozřejmě na konzultaci se objednat můžete, běžně stojí 700 korun: V případě, že se objednáte na operační zákrok, pak se cena konzultace odečítá z ceny zákroku.
Pane doktore, penis mě nezajímá, ale trápí mě oční víčka. Dokonce se mi už hůř dívá. Operujete je i v celkové anestezii? (Dany)
Foto
Dobrý den, oční víčka operuji jak v lokální, tak i v celkové anestezii, ale domnívám se, že lokální anestezie je při této operaci vhodnější, protože celková anestezie je zbytečná zátěž pro organismus. Ale pokud si klient výslovně žádá celkovou, vyhovím mu.
Mám prsa větší než manželka, pane doktore, dají se nějak zmenší, nebo co s tím? Děkuji(Renda)
Foto
Dobrý den, zmenšení mužských prsou je možné liposukcí a gynekomastií.
Dobrý den, pane doktore, zajímá mě zbytnění penisu. Jak se to provádí? Děkuji.(Standa)
Foto
Dobrý den, při zbytnění penisu odsaji potřebný tuk z oblasti břicha, tuk vyčistím metodou Pure Graft, poté aplikuji rovnoměrně do penisu. Ten mohu zvětšit o patnáct procent jeho původního objemu.
Odsáváte tuk i chlapům? Je pravda, že pak už se na těch místech neobjeví? (Ruda)
Foto
Dobrý den, ano, liposukci provádíme i mužům. S tukovými buňkami je to tak, že konečné množství tukových buněk se nám vytváří do třetího roku věku. To znamená, že já určité množství tukových buněk odsaji a nové tukové buňky se již nevytvoří, ale zbylé tukové buňky samozřejmě můžeme vyživit zvýšeným přísunem jídla. Tukové buňky tedy rostou. Pokud se tedy nebudeme udržovat, po liposukci opět můžeme přibrat.
Pane doktore, proč nemůžete dopředu říct o kolik penis prodloužíte, co kdyby to pak nešlo? Díky(Tery)
Foto
Dobrý den, dopředu to skutečně nemohu říct, protože nevidím, jak je vaz, na kterém je penis zavěšený, dlouhý. Toto vše vidím teprve při operaci, kdy si tento vaz zpřístupním.
Mám různě velká prsa. Vyřeší to implantáty?Váš dotaz(Hela)
Foto
Dobrý den, do jisté míry lze korigovat velikost prsu implantátem, případně modelací.
Pane doktore, dneska si lidi nechávají zvětšit kdeco, není to zbytečné? třeba zvětšení zadku, to tam dáváte taky nějaké implantáty? (Marie)
Foto
Dobrý den, samozřejmě i tělesné tvary podléhají módním trendům. Pokud se někdo cítí špatně a ví, že mu pomůže plastická operace k lepšímu pocitu a sebevědomí, pak samozřejmě rád pomohu. Co se týče pozadí, začalo to v Americe. Většina žen chce mít pěkné a tvarované pozadí. Já v žádném případě nepoužívám do pozadí implantáty, ale zvětšuji a tvaruji ho vlastním tukem.
V lednu jsem si nechala zvětšit prsa a teď jsem otěhotněla, neplánovaně. Budu moct kojit? Pokud ne, co mám udělat. Děkuji(Darina)
Foto
Dobrý den, pokud jste měla běžnou augmentaci prsů bez modelace, pak by zvětšení prsou nemělo mít na kojení vliv.
dobrý den, mám 20 kilo nadváhu a chci si nechat odsát tuk na břiše. půjde to najednou?(Karol)
Foto
Dobrý den, liposukce rozhodně neřeší nadváhu. Samozřejmě k jistému úbytku váhy odsátím tuku dojde, ale liposukce jako taková je primárně určena zejména k dotvarování partií, v nichž je nahromaděno více tuku. Liposukcí nelze 20 litrů (potažmo 20 kilo) odsát. Doporučuji vám nejprve zhubnout a teprve potom podstoupit liposukci.
Pane doktore, co když se zvětšením penisu zhorší jeho funkce, lze operaci vrátit? Děkuji, Michal.(Michal, Plzeň)
Foto
Dobrý den, funkce penisu se operací nemění.
Dobrý den, jaký má vliv prodloužení penisu na erekci?(Karel, Praha)
Foto
Dobrý den, prodloužení penisu erekci neovlivní. Pokud je erekce v pořádku před operací, bude taková i po ní.
Bolí mě páteř, protože mám velká prsa. Doktor mi doporučil jejich zmenšení. Moc se mi líbíte, tak bych se ráda nechala operovat u vás, zaplatí to zdravotní pojišťovna? (Dáša)
Foto
Dobrý den, rád vás budu operovat, ale jsme soukromé zdravotnické zařízení a nemáme smlouvy se zdravotními pojišťovnami.
Dobrý den, bude mí 70 a ráda bych se zbavila vrásek kolem očí. Manžel mě odrazuje, že jsem stará a je to zbytečné, že mi to už nepomůže. Má pravdu? Děkuji.(Růžena)
Foto
Dobrý den, v takovém věku jsou vysoká zdravotní rizika, proto plastickou operaci nedoporučuji.
Doktore, jste náročný na vzhled ženy a jaký typ se vám líbí? (Ivo)
Foto
Dobrý den, samozřejmě každý muž je náročný na vzhled ženy, každý muž chce mít ženu dle svých představ krásnou a elegantní. Představy každého muže se liší. Samozřejmě i já mám ideál ženy, ale když dovolíte, nechám si ho pro sebe.
Je možné zvětšit prsa z jedniček na pětky? Kolik stojí taková operace. Děkuji za odpověď.(Eva)
Foto
Dobrý den, v zásadě ano, možné to je, ale je to velmi individuální. Je důležité vidět nejprve, jak je velký hrudník, jaká je kvalita kůže, kolik je v prsou tkáně. Jinými slovy - pokud se vejde tak velký implantát do hrudníku a do obalu, tedy do kůže prsa. Ale jak říkám, je to individuální. Pokud má někdo úzký hrudník a velmi pevnou kůži, pak samozřejmě není možné při první operaci rovnou zvětšovat prsa o tolik čísel.
Dobrý den, pane doktore, který estetický zákrok je pro vás nejsložitější? (Jíťa)
Foto
Dobrý den, technicky nejsložitější a časově nejdelší je kombinace facelift, browlift a oční víčka. Tato kombinace řeší kompletně celý obličej, nikoli pouze spodní nebo horní část.