ONLINE CHAT
jake pripojisteni doporucujete mit pri ceste do thajska?(jitka)
Foto
Dobrý den, pro cesty do Thajska bych Vám doporučil v rámci ČPP sjednat cestovní pojištění v rozsahu balíčku Komplet, kdy tento obsahuje pojištění léčebných výloh, pojištění odpovědnosti, úrazu a zavazadel.
da se pojistit do asie na kousnutí komarem nebo voči tropické nemoci?(tim)
Foto
Dobrý den, ano takto vzniklé škody jsou předmětem pojištění léčebných výloh. Předpokladem je, že cestovatel před cestou absolvoval povinná očkování pro danou destinaci. V této souvislosti bych doporučil do vzdálenějších a exotických destinací sjednat dostatečně vysoké limity pojistného plnění.
co jsou kličové výluky? zalezi na veku a nemocich?(patrik)
Foto
Dobrý den, v rámci ČPP neomezujeme pojištění léčebných výloh věkem pojištěné osoby. Lze sjednat pojištění i pro klienta, který je chronicky nemocný a ve stabilizovaném stavu. Obecně platí, že ve výlukách jsou zahrnuty škody vzniklé pod vlivem alkoholu, omamných nebo toxických látek. Doporučuji před sjednáním daného pojištění se s výlukami řádně seznámit.
Je možné pojistit se proti útoku zvěře např. při vysokohorské turistice? (Alžběta Kočková)
Foto
Dobrý den, ano v rámci cestovního pojištění se např. pojištění léčebných výloh vztahuje i na škody způsobené útokem zvěře. V minulosti jsme např. z cestovního pojištění zaplatili náklady za léčení napadeného klienta opicí v Thajsku.
Co jsou to ty asistencný sluzby? stale se s tym potykam no nejsem si jistej co to doopravdy je. dekuji(miloš)
Foto
Dobrý den, obecně asistenční služby Vám pomohou v jakékoliv tísňové situaci, do které se při své cestě můžete dostat. Tyto jsou Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pomohou Vám zařídit odtah vozidla, najít vhodný servis pro opravu, poradí jak postupovat v případě havárie nebo Vám například pomohou najít ubytování a dopravní spojení v místě, dále se postarají například o zdravotní asistenci, kontaktují lékaře, garantují úhradu lékařského ošetření, zajišťují repatriaci pojištěného, zajišťuje kauci, náhradní mobilní telefon, cestovní doklady apod. Nespornou výhodou je i komunikace výhradně v českém jazyce. Kompletní informace o nabízených asistenčních službách naleznete na webových stránkách ČPP.
Dobrý den, v cem je vyhoda CPP oproti jinym pojistovnam? Michal.(michal)
Foto
Dobrý den, výhoda produktů od ČPP spočívá v široké pojistné ochraně za optimální cenu a dále pak v možnostech sjednat i speciální druhy pojištění např. na letní a zimní vybavení, speciální pojištění pro golfisty a další. Ucelenou nabídku rozsahu cestovního pojištění naleznete na www.cpp.cz.
stačí mít teda kartičku zdravotní pojištovni? co vsechno kryje?(gabi)
Foto
Dobrý den, "modrá kartička" zdravotní pojišťovny zaručuje, že máte v rámci EU nárok na nezbytné ošetření ve veřejných zdravotnických zařízení a to za stejných podmínek jako občané daného státu. Takže pokud je v zemi obvyklé připlácet za ošetření a léky, bude se to týkat i vás. Jestliže cestujete jen s kartičkou pojištěnce, musíte počítat s tím, že případné náklady na převoz sanitkou nebo repatriaci si zaplatíte vždy sami. Proto je dobré toto kombinovat s komerčním pojištěním, které Vám navíc zajisti např. i asistenční služby.
lze pojistit tak zvirata, kdyz cestuji letadlem?(lucka)
Foto
Dobrý den, v rámci cestovního pojištění umožňujeme sjednat pojištění nákladů na veterinární léčbu pro kočky, psy a fretky. Cena tohoto pojištění je od 8 Kč/den.
Dobrý den, pane Šimone, rád bych se Vás zeptal na postup a řešení ze strany pojišťovny. V případě úrazu na letecké dovolené v zahraničí, si zlomím nohu a sádra mi neumožní standardní přepravu zpět na jednou sedadle, budu potřebovat dvě sedadla. Bude přikoupení dalšího místa hrazeno pojišťovnou a jak v tomto případě postupovat? děkuji Patrik(Patrik)
Foto
Dobrý den, součástí cestovního pojištění, resp. pojištění léčebných výloh je i zajištění repatriace pojištění osoby zpět do ČR. Vlastní repatriace zohledňuje vždy zdravotní stav pojištěné osoby a následně se hledá nejvhodnější způsob k přepravě. Podmínkou pro zajištění výše uvedeného je oznámení vzniku události asistenční službě daného pojistitele.
jaký je maximálny vek, do kedy lze sjednat pojisteni? da se i 80 rocna maminka?(kristyna)
Foto
Dobrý den, v rámci ČPP nemáme žádné věkové omezení pro sjednání cestovního pojištění.
Zdravím. Co jsou to pojistné limity?(Karel )
Foto
Dobrý den, limity pojistného plnění jsou maximální částky, které v případě pojistné události pojistitel vyplatí oprávněné osobě.
Dobrý den, Jaké pojistné limity doporocujete pro 3 členkou rodinu? Díky František(František )
Foto
Dobrý den, obecně je lepší sjednávat pojištění s vyššími limity pojistného plnění. V rámci pojištění u ČPP je limit pojistného plnění vztahován vždy na konkrétní osobu uvedenou v pojistné smlouvě. V rámci nastavení limitů pojistného plnění je nutné zohlednit mimo jiné lokalitu do které se chystáte vycestovat a dále pak např. jaké aktivity chcete při své cestě vykonávat. Úplný přehled rozsahu cestovního pojištění od ČPP naleznete na www.cpp.cz.
lze auto pojistit i pres povinny ruceni? jako dodatek nebo doporucujete pres cestovni pojisteni?(ludek)
Foto
Dobrý den, jak již bylo uvedeno v předchozí odpovědi, je vhodné tato pojištění kombinovat.
Nestaci na to POV anebo HAV? asistenční služby mam i tam, nestačí to?(lucia)
Foto
Dobrý den, v rámci cestovního pojištění zahrnují asistenční služby nejen péči o poškozené vozidlo, ale i o celou posádku a to nejen v případě poškození vozidla, ale i v případě např. zranění řidiče. Pokud bude vozidlo na POV či HAV pojištěné u ČPP, tak limity na asistenční zásahy se sčítají. Přesný výčet jednotlivých limitů naleznete na www.cpp.cz.
Zdravim, jaké je max. kolik proplaci pojišteni v ramci odtahu?(petra)
Foto
Dobrý den, v rámci produktu cestovního pojištění je možné zajistit odtah pojištěného nepojízdného vozidla až do vzdálenosti 1500 Km, tedy bez finančního limitu.
Zdravím, jaké pojištění mate vy?(Petr)
Foto
Dobrý den, pro své cesty vždy využívám cestovního pojištění, které nabízí ČPP. Osobně se mi líbí velký rozsah pojistné ochrany a možnost připojištění i specifických požadavků např. pro cestování vozidlem sjednání asistenčních služeb, které mi zajistí dostatečný klid a komfort na cestách. Více informací o tomto pojištění můžete zjistit na naší zákaznické lince 957 444 555.
Dobrý den, vyplatí se pojištění u banky nebo u pojišťovny?(Jaromír )
Foto
Dobrý den, obecně platí, že nabídky cestovního pojištění např. k platebním kartám můžou mít menší rozsah pojistné ochrany než v rámci "klasického" cestovního pojištění. Vždy je důležité při sjednání pojištění se důkladně seznámit s rozsahem pojistné ochrany, limity pojistného plnění a případnými výlukami z pojištění.
Jaký druh pojištění doporučujete? (Anežka )
Foto
V rámci cestovního pojištění je vždy vhodné k pojištění léčebných výloh sjednat i pojištění odpovědnosti, úrazu, zavazadel a případně další pojištění, které v rámci cestovního pojištění nabízíme. Více informací o celkové nabídce ČPP k cestovnímu pojištění naleznete na www.cpp.cz nebo na zákaznické lince 957 444 555.
Dobrý den, cestování autem nebo letadlem?(Jana)
Foto
Dobrý den, já osobně upřednostňuji cestování autem:-)
Dobrý den, jaký druh pojestijeni je podle vás nejlepší?(Karel )
Foto
Dobrý den, pro Vaše cestování je vhodné uzavřít komplexní cestovní pojištění. V rámci ČPP nabízíme pojištění ve formě tzv. balíčků, kdy i základní balíček obsahuje pojištění léčebných výloh a pojištění odpovědnosti.