ONLINE CHAT
Dobrý večer paní Hydys, prosím, můžete se mi podívat, jak na tom budu v nejbližší době s láskou a s prací? Hlavně ta láska, tu moc potřebuji, je někde někdo, kdo mě bude mít opravdu rád? ... děkuji a přeji krásné dny, Lenka K.(Lenka)
Foto
Leni... více se budu soustředit na Emoce... nikde ve vás není blok, který by bránil Lásce. Karty se kloní více ke změně prostředí... potřebujete se stýkat s více lidmi... až v Létě se u vás mění Energie, vhodná doba k navázání vztahu... více se na okolí usmívejte aby tu vaší vnitřní radost všichni viděli... hlavně muži... úsměv Musím se už rozloučit... přeji všem hlavně hodně Lásky... ta je pro nás všechny moc důležitá...
manzel mel dvojity zivot 8 let,vsechno prasklo, kdyz mne z jeho prace preposlali jeho smskovani ze sluz.cesty mezi nim a jednou prostitutkou, slibuje, zadoni, prepsal veskery majetek na mne atd atd,…..ale, je vsechno tezke a nemuzu dal verit, preslo vic jak 10 mesicu a porad prosi a zadoni…..on je lev a ja panna, prosim o Vasi radu(Alexandra)
Foto
Alex... já bych mu dala šanci, aby vám mohl dokázat, že vás má rád. Jsou muži, kteří potřebují i tento únik ze všednosti manželství, ne že bych ho omlouvala a dovedu ho pochopit. Jest-li to nijak neubližovalo rodině... zkuste mu odpustit. Uvidíte co přinese čas. Přeji vám hodně síly...
Dobrý den, mám prosím šanci najít si dlouhodobou lásku? Zatím mám smůlu, stejně tak, jako se Vás na něco zeptat. Díky, Lucie 11. 4. 1994 v 11. 20 h. (lucka)
Foto
Lucko... úsměv. Vás teprve vše krásné čeká... vy sama máte velmi příjemnou Energii... trošičku bych více dávala najevo,že jste volná, jakoby jste pro muže ,,nedostupná,, Více dávat najevo ,,ženskost,, nosit u sebe Karneolek
Dobrý den Hydys před pěti lety mě zemřel manžel čeká mě ještě něco pěkného děkuji Dáda(Dádule)
Foto
Dádulko... vydžte... Energie se vám budou měnit až za dva roky... pak vám jde i velmi příjemný přítel... ale nyní není ta správná doba.
je současná přítelkyně pro mě ta pravá. nar.20.05.1970(Martas)
Foto
Martas... není tam vše vyjasněno... je tam malý blok z minulosti. Karty jsou pro vás příznivé. Ano je vhodná...
Dobrý den Hydys, ráda bych znala Váš názor, myslíte si, že udeříme naši lásku a vydrží nám náš vztah? mám přítele již skoro 4 roky. Já jsem narozena 25.12.1981, on 18.12.1983. Děkuji. (MariM)
Foto
MariM... velmi krásný vztah... i karty vás ukazují dlouhodobě vedle sebe... žádnou změnu nevidím, moc vám to ze srdíčka přeji...
Dobrý den, najdu práci odpovídající mému vzdělání ? Již se delší dobu o to snažím. Mám nějakou naději. Děkuji, Petr, 18.6.1973.(Peťan)
Foto
Peťo... ještě nějaký čas je beze změn... ale v budoucnu máte neuvěřitelně dobré karty... vaše pozice bude velmi vysoko. Moc vám to přeji, ještě chvilku vydžte... až během dalšího roku jsou vibrace silnější.
dobrý den,prosím jak vidíte city já 20.4.1946 a on 24.5.1959??? děkuji.(jaruška)
Foto
Jaruško... jsou tam samé příjemné Energie... vy jste ve vztahu dominantnější, partner by vás velmi chtěl nastálo...
Dobrý den,ráda bych věděla, jestli nás v nejbližší době čeká nějaká vážná krize. Jsme manželé už 23 let. Děkuji(Lenka)
Foto
Leni... váš vztah je harmonický... samozřejmě, že tam už není jen vše pozitivní, zkuste být více kamarádi, karty žádnou vážnou změnu neříkají, nebála bych se a přeji vám ještě hodně Lásky
Dobry den, moc se omlouvam, ale hokej (OH CR vs USA) Vam nevysel.. Muzeme Vam tedy verit?(Sandra)
Foto
Sandro... tak na tento dotaz jsem čekala... víte co se mi mockrát stalo... co jsem vyřkla, tak se splnilo. Co jsem si měla vybrat... dát pozitivní předpověď i když jsem tušila prohru bylo pro mne přijatelnější, než před zápasem říct... prohrajeme... doufám, že jste pochopila...
Chci se zeptat. Kolik vám to vynáší, balamutit lidi? děkuji jozef(jozef)
Foto
Pepčo... nebudete mi to věřit... ale já to dělám zadarmo... můžete kontaktovat vedení Blesku, potvrdí vám to... ještě pár takových dotazů a půjdu si raději dělat práci, která na mě čeká až Chat dokončím. Je mi to velmi líto a docela mě to uráží... již párkrát jsem na tento dotaz odpovídala... asi poprosím někoho z Blesku, aby to velkými písmeny napsal u titulku že to dělám pro lidi... ne pro peníze
Mám 10 let milence, chtěla bych vědět, zda budeme někdy spolu bydlet a žít a bude náš vztah veřejný a šťastný. Já: 4.7.1967, on: 28.2.1962 děkuji moc za odpověď (Hana111)
Foto
Hani... bohužel, společnou budoucnost zatím nevidím. Ale není to nemožné. Karty máte pro tento vztah velmi pozitivní...
Dobrý den, mám problémy v práci s nadřízeným, jehož chování hraničí s bossingem. Tím pádem mám i malou výplatu, i když dělám práci za něj. Já 19.6.66. Dočkám se pracovního klidu a lepší výplaty? Děkuji za odpověď(Milan)
Foto
Milane... samozřejmě že jsem i tento typ nadřízených v Životě potkala, bojovat nemá smysl, smířit se nebo odejít. Psycholog by poradil podrobněji. Možná vymyslet styl spolupráce na vyšší úrovni. Každý si k nám dovolí jen tolik, kolik mu dovolíme...
Dobrý den. Nevěřím vám ani písmeno. Přesvědčíte mě, že se pletu???(Frenk)
Foto
Frenku... tyto řádky patří lidem kteří mi věří, přesvědčit vás je pro mne ztráta Energie... raději jí věnuji někomu, kdo mi věří... úsměv. Přeji vám hodně Štěstí, budete ho potřebovat.
Jak clovek pozna ze jeho partner je ten spravny? (stella)
Foto
Stellko... je-li pravý v daný okamžik... pocítíte ,,motýlí křidla,, na 2.Čakře... ale protože se měníme nejen my, ale i naši portneři... nic není dáno na 100%... záleží hrozně moc na nás, jak si vztah udržíme.
Zdravím p. Hydys. Ona 14.8.1971, on 18.6.1973. Je to láska na celý život ? Děkuji M(Marie)
Foto
Maruško... ano, mají velmi dobré karty i do budoucna...
Dobrý den Hydys, chtěla bych se zeptat, zda tento vztah, který mám je již napořád a kdy dojde ke zlepšení mé finanční stránky? Zůstanu dělat pro tuto společnost co dělám nyní? Děkuji za odpověď.(LadaR)
Foto
LadoR... Nynější vztah bude mít koncem léta velkou krizi, když jí ustojíte, je vztah dlouhodobý. Penízky zatím nic závratného. Pracovně beze změn... jen začátkem příštího roku budou změny, pro vás pozitivní.
POMÓC pani Hydys, písala som už niekoľkokrát,ale nevybrali ste si ma, prosím povedzte mi, mám novú prácu je to síce len na dohodu, za čo som nesmierne vďačná,ale zaujímalo by ma či sa tam udržím a či to bude normálna pracovná zmluva,narodená som 3.7.1959. Ďakujéééééém. Daniela.(DANIELA)
Foto
Danielko... zatím to vše kolem zaměstnání je pozitivní, není důvod proč by vás nechtěli... ale jest-li dostanete smlouvu na stálo, to nevím.
Mam manzela, ktery se stara, ale neni mi partnerem v citove a sexualni oblasti. Mam dve uzasne deti. Chybi mi laska a pocit, že nejsem sama. Pred nekolika mesici jsem potkala vyrazne mladsiho muze M, se kterym mi bylo dobre. Potkali jsme se parkrat na kave. Obcas napise, ale hodně cestuje po celem svete a nevim, jestli nema chut nebo cas me videt. Nechci bourat rodinu. Chci byt alespoň obcas stastna. Mam na nej zapomenout nebo co mam delat. Moc vam dekuji za vas cas a radu.(Lana.)
Foto
Lani... takto to ,,umí,, jen muži, my ženy jsme jiné, více Lásku prožíváme citově... jest-li to nikomu nebude ubližovat???
Dobrý večer,moje otázka zní, jestli mi dopadne dobře setkaní s mužem se kterým k sobě máme blízko.Moc děkuji za odpověď. (Pajinka)
Foto
Pajinko... bohužel... nebude to mít budoucnost, užijte si zatím vše co vám vztah dává krásného.
Dobrý den, nevím, jakým směrem se vydat. Zda se snažit o co nejlepší soužití s manželem, nebo naopak se od něho odpoutat. Děkuji za radu. Hana (Hanka)
Foto
Hani... ještě bych tomu určitě dala šanci... není to úplně prázdný vztah... můžete mít jen přechodné období, kdy se ,,nemusíte,, zkuste si najít společné zájmy... moc vám přeji aby se vše vrátilo do Rovnováhy
Letos se bereme. V srpnu, termín 8.8., jaká je konstelace hvězd a přeje tento rok lásce??(Božena)
Foto
Hezký večer přeji všem ♥ Boženko... toto datum je až mystické... mám ráda osmičky... nekonečna... Lásce je nakloněn každý rok... Láska je Život