Hydys nejen věští, ale také vyrábí Orgonity a různé výrobky z Polodrahokamů. Její tvorbu si můžete prohlédnou zde>>

ONLINE CHAT
Dobrý den, jak poznám toho pravého? Ivana 16.10.1964(ivbu38)
Foto
Ivanko... velmi jednoduše... když se mu podíváte do očí... projede vámi spirálovitá vlna Emocí... úsměv *** Musím se už rozloučit... moc se omlouvám všem, kterým jsem nestihla odpovědět... dotazů je hodně a já se více jak dvě hodinu nedokážu soustředit... těším se na příští středu. Hydys
dobry den. 7 let ziju v zahranici. mam se vratit domu nebo zustat. diky. Evzenie, 31 let(evzenie)
Foto
Evženie... já uznávám číselnou řadu... po 7letech bych určitě udělala změnu. Nejprve udělejte ,,zkoušku,, změníte prostředí a ne vždy vyhovují jiné podmínky. Víte co radí karty... jít nebo zůstat... tam kde je Láska a kde se cítíte doma.
Dobrý den ,jmenuji se Lenka a je mi třicet tři let ,mám dobrou práci a jsem řeknu skromně docela pohledná , spíš tedy nejsem nějaká škareda a dělá mi problémy si vybrat toho pravého ,nějak mám pocit ,že se o mne ucházejí samí z jiného těsta ,než jsem já .Nejsem vybíravé ,ale chci slušného chlapa ,co mám dělat a co mne čeká ?Děkuji Lenka .(Lenka)
Foto
Leni... to je problém mnoha žen... on existuje... ten pravý. Jen my ho neumíme hledat, špatně se díváme. Pohybujte se v prostředí, kde by mohl být ten, který by vám rozuměl a měli jste si co říct. Víte co mi řekly karty... nepřemýšlet tolik, ale poslouchat emoce... možná, že jste žena, která si bude muset vystačit sama. Ne že by jste byla náročná... ale máte svůj Svět... úsměv
budu s moji laskou?(jirka)
Foto
Jirko... napište jí... potřebuje mít od vás něco, k čemu se bude vracet... pak je velká naděje, že ano.
Dobrý den Hydys, ráda bych věděla co čeká mojí maličkost na poli lásky. Mé datum je 1.9.1978. Moc děkuji za odpověd.(Iveta)
Foto
Ivetko... vůbec nejste ,,maličkost,, jste velmi sevědomá žena, máte velmi silnou vnitřní sílu. Karty říkají, že už v srdíčku Lásku máte, ale není to s budoucností. Asi je zadaný. Když dokážete tuto emoci uzavřít a otevřít se novému vztahu, odstranit vnitřní smutek, tak vám jde do cesty muž, koncem Jara. Ale vy musíte být na nový vrtah připravena... budete šťastná...
dobrý den paní Hydys, chtěla bych se zeptat na lásku, jsme hrozně dlouho sama a ráda bych někoho potkala a založila rodinu. Markéta 12.11.1978.děkuju moc za výklad(Markéta)
Foto
Markétko... máte velmi příjemnou Energii, jak je možné, že jste sama... že vy nikam nechodíte, jest-li to není váš styl, zkuste inzerát, seznamku... poznáte více osamělých lidí a uvidíte, že vám hned bude veseleji až zjistíte kolik mužů by vás chtělo. Určitě něco podnikněte... v kartách vám jde miminko... jedna karta varuje nežárlit.
Dobrý den, je mi 56 let a jsem již 9 let bez partnera. Ráda bych se Vás zeptala, zda mi ještě osud přivede do života muže, se kterým bych strávila zbytek života? Děkuji za odpověď.(Eva K.)
Foto
Evi... vůbec nevidím žádný blok, který by vadil, jen snad si více věřit, samozřejmě, že se tomu musí jít naproti... vytvořit možnosti aby se k vám mohla Láska přiblížit. Hezky se obléct... vylepšit si vnitřní pocit, roztočit 2.Čakru, chodit do společnosti lidí. Karty říkají, že přijde zpráva... možná pozvání, kde se seznámíte. Jen jedna karta varuje, nedat na řeči ostatních, poslouchat vlastní pocity.
Je vztah z mužem starším , který teď zažívám ten pravý.Jarmila 57 let(Jarmila)
Foto
Jarmilko... v tomto vztahu je hodně něžnosti... je to ten pravý. Moc vám tento čistý vztah přeji.
Nevím, zda svému přiteli dát šanci. Mezi námi není problém a miluji ho. Bohužel neví, co chce od života a ja s ním nechci "ztrácet čas".(Eleonora)
Foto
Eleonoro... je to těžké... jest-li ho milujete, tak přeci neztrácíte čas tím, že s ním jste. Pomožte mu najít cíl, nebo je-li méně dominantní zvolte si cíl společný. Je to hodný člověk... určitě bych ho od sebe ,,neodstrkovala,, ale pomohla mu, on vám to v budoucnu tisíckrát vrátí. Moc vám to přeji.
potkám někdy svou první lásku?neviděli jsme se 20 let(dagmar)
Foto
Dagmar... ani jsem nekoukala do karet, jest-li si to přejete, tak ho vyhledejte. Kyvadlo je hodně rozkmitané, vzpomínky jsou velmi intenzivní.
Dobrý deň, mám otázku, ktorá sa týka veštkýň. I ja sa zaoberám týmito vecami, pri rozvode môj bývalý manžel ma obvinil, že som nebola kvôli tomu na psychiatrii, údajne som tým veľmi posadnutá. Tragédiou je, že ma sám požiadal v minulosti, aby som mu predpovedala budúcnosť. Nikomu neveštím, len tak pre seba, zábavu. Je pravdou, že nemusím veštiť, ale čo poviem, sa splní. Ako by mi niekto napovedal. Už v detstve som sa zaujímala o tieto veci, ale nikdy som to nezneužila voči druhým. Rozhovory so zomrelými je bežná vec, bála som sa ich, ale zistila som, že sa ich nemusím báť. Treba sa báť živých, dokážu byť zlí. Zažila som v živote veľa zlého, neželám to nikomu, budem mať pokojnú starobu, nájdem si kamaráda, ktorý je slušný, ohľaduplný a bude si ma vážiť ako ženu? Ďakujem. Želám Vám len to najlepšie, nech prinášate zákazníkom len radosť a potešenie.(Zdena)
Foto
Zdeni... jest-li mohu poradit nikdy nevěšte svým blízkým, jsme ovlivněny emocemi a tím, že konkrétní osobu znáte. Určitě znáte ,,pyramidu Čarodějky,, doržujte její pravidla. Trošku vás v navázání vztahu brzdí, že víte... odprostěte se od toho, intuici nechte pro pomoc druhým, nevyužívejte jí pro sebe a bude se vám dařit. Spoustě mužům jste přitažlivá... tak ve vztahu buďte ,,jen žena,, úsměv
Hezký den, mám partnera se kterým se stýkám již delší dobu a zatím se ještě nevyjádřil k tomu, abychom spolu bydleli. Mohu se zeptat jestli se mám přímo zeptat nebo tomu mám nechat volný průběh. Je mi 67let a on bede mít 70. Děkuji(Dagmar z M.)
Foto
Dagmar... jest-li mohu poradit, nechte tomu ještě čas. Netlačte na něj. Nechte ho ať se rozhodne sám. On se bojí.
Dobrý den, kam to u mě spěje, jak to dopaden? (ohledně vztahu). Bude to on, ten pravý? Děkuji, Naďa 1974(Naděje74)
Foto
Nadi... mrzí mě to, ale ještě to není ten pravý, ten vám teprve jde... bude to muž starší, je vedle něj i velký majetek. Ten vás bude ,,nosit na rukou,, Bude to až koncem roku.
Je vztah který momentálně prožívám ten pravý?(Papetr)
Foto
Petře... je to hodně silná Emoce. Občas udělejte to co se od vás očekává, pohlazení, květinka, dárek mimo narozky... úsměv. Protějšek je velmi citlivá žena, vnímá více vaše pozornosti. Bude vám spolu fajn.
Čeká mě v tomto roce nová láska?(Dana-)
Foto
Danuš... čeká, koncem Léta, a bude to super... úsměv
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat na svůj momentální vztah. Jestli je poslední a partner ten pravý. Děkuji za odpověď. Vlaďka 26.12.1976(Vlaďka)
Foto
Vladěnko... Ano, myslím, že už máte celkem jasno, co můžete od partnera očekávat. Nebude-li na něj moc náročná, budete spolu šťastní. Jste v tomto vztahu ta dominantnější, vše záleží na vás. Přeji hodně Lásky.
Dobrý den Hydys, prosím o odpověď, zda-li ten muž, který mi teď tolik pomáhá, je ten, se kterým budu žít a utvořím novou rodinu. Stěhuji se od něj daleko a nevím, jestli se ke mě jednou přistěhuje. Mockrát Ti děkuji.(Soňička)
Foto
Soničko... karty říkají aby jste tento vztah co nejdříve vyřešila, delší čas tomu nebude nakloněn. Vyšla karta Štěstí... dopadne to pro vás dobře.
Dobrý den, po několika velmi nevydařených vztazích jsem našla fajn přítele. Je on ten pravý? Možná mám nestálou povahu, ale bojím se, abych stále nepátrala po "lepším". Má náš současný vztah cenu a budoucnost? Děkuji 15.05.1983 Písek kolem 5:00 ráno (Markéta)
Foto
Markétko... ano, je to ON... rozvíjejte a pracujte na vztahu, aby byl pevnější... být vámi tak vhodnějšího partnera už nehledejte. Maliko karty varují neřešit moc materiální zázemí vztahu, alespoň ne nyní.
ako som na tom s láskou,alebo ako s nou budem v buducnosti(marta)
Foto
Marti... kyvadlo čte velmi nízkou sebejistotu, zkuste se více otevřít jako žena, roztáčet 2.Čakru, aby jste pro své okolí více zářila. Vnitřní energii máte velmi něžnou, nebojte se usmát... jste moc hodná, tak ať to všichni vidí... tím se k vám přiblíží muž, který toto u ženy hledá.
Hezký den Vám přeji, ráda bych se chtěla dozvědět, jestli nynější přítel je ke mě upřímný a jestli se semnou myslí dobře(Helena)
Foto
Helenko... jsou tam i negativní vibrace. Nedůvěřovala bych na 100%, občas prověřit.
Jaka mne ceka budoucnost po boku manzela?dekuji Jarmila(Jarmila K.)
Foto
Jarmilko... proč ta nedůvěra v sebe, vy jste dost silná, aby jste si obhájila co vám patří. Nebojte se toho. Karty jsou pozitivní.
dobrý den chcem sa opýtať či tento muž narodený 26.9.1974 jaromír bude môj životný partner emília 6.10.1970 dakujem za odpoved (emília1970)
Foto
Emilko... bohužel, nestojí vedle vás celý Život
KRÁSNÝ VEČER MILÁ HYDYS, RÁDA BYCH SE VÁS ZEPTALA, KDY A KDE POTKÁM SVÉHO CELOŽIVOTNÍHO PARTNERA? MOC VÁM DĚKUJI. Narodila jsem se 13;10;1986.(CAROL)
Foto
Carol... už brzo, během tří měsíců... velká změna u vás, nebudete se stěhovat? Cestovat? Je to vše spojeno s penězi. Budete velmi spokojena, ani jedna karta není varující. Moc vám to přeji.
jsem vdova ,letos to bude 5 roku,zustanu sama,nebo si najdu přítele (naty1)
Foto
Natynko... vnitřně jste pro nový vztah/Lásku připravena, jen musíte trošku více pro to udělat. Je už nyní vedle vás muž, ale vy ho jakoby nechcete pustit do svého Života... asi se neumí dostatečně prosadit, napomožte mu, je to hodný člověk a bude vás velmi milovat. Je rozvedený...
Dobry den,Hydys,jsem narozena 11.9.1978 a zajímalo by mě,jestli letos potkám lásku.Děkuji za odpověď.(Lucie N.)
Foto
Lucinko... Potkáte, je to dost jasně vidět v kartách, bude to muž velmi citlivý pro spravedlnost i jeho pracovní zaměření bude tímto směrem. Moc vám to přeji, budete s ním velmi spokojena, sama jste také s tímto zaměřením pro spravedlivost a rovnováhu.
Dobry den,celý život jsem měla smulu na partnery,poslení mi zpusobil i finanční ujmu dosti peněz,již nemám duveru,pět let žiji sama,,mám ještě věřit........děkuji(J.Nová)
Foto
J... jste hodně zrazena, zkuste se nad to povznést, vše je uloženo ve vašem podvědomí, nebojte se - bude to ještě chvíli trvat, než se dokážete otevřít novému vztahu, neměla by jste se dívat zpět, zkuste myslet jak je to krásné když vás někdo pohladí, když máte někoho kumu se může svěřit... musíte se otevřít novému vztahu. Zkuste nosit Karneol... zatím změnu nevidím
Dobrý den. Jsem ročník 1951,mám ještě neději na kousek hezkého života vedle muže. Děkuji moc za odpověď. (Majka)
Foto
Majko... jé vy jste zlatá osůbka, vy sama nebudete, z vás ta Láska k druhým vyzařuje. Nebojte v Létě vám jdou velmi příznivé karty. Nové šaty, jiný účes a budete si ještě vybírat... úsměv
V současném vztahu nejsem spokojena.Čeká mě v životě ještě svatba s jiným mužem? Nar.20.11.1981(Ludmila)
Foto
Ludmilko... je to divné, ale já vedle vás vnímám muže, který je vašemu srdíčku hodně blízko, jest-li to není ten s kterým zrovna žijete, tak je ještě jeden muž ve vašem Životě a ten by měl být s vámi, dělejte pro to vše co je vhodné... je vám souzený... přeji hodně Lásky.
Dobrý den, budu mít štěstí a najdu práci? Kdy a v jakém odvětví. Děkuji 20.05.1970(Martin)
Foto
Martine... Štěstí... toho jsme strůjcem každý sám za sebe... úsměv. Ale jdou vám velmi dobré karty, budou u vás změny, pozitivní. Konec Jara by jste měl v pracovní oblasti změnu, ale z jakého oboru nedokážu říct. Trochu mě to kloní k volantu, ale nejsem si jista.
Dobry den, jake potrebujete informace k vyjadreni se meho osudu?(evicka)
Foto
Evičko... datum narození a pár slov o vás, abych vnímala vaše vibrace.
dobrý den chtěla bych vědět jak dlouho mi vydrží nový vztah děkuji Mária(mária)
Foto
Mário... je to velmi pozitivní, pracovala bych více na jistotě, plánujte spolu budoucnost, je to vhodný muž pro vás. Je tam malinký stín z minulosti u partnera... ale ten se časem rozplyne.
Dobrý den, chtěla bych Vám pouze vyslovit své uznání a mnohokrát poděkovat za dřívější věštění pro moji dcerku Petru. Vaše předpověď ohledně partnera vyšla dle Vaší předpovědi na 100%, naprosto přesně !!! S dcerkou jsme obě moc a moc šťastné a velice si vážíme Vaší profesionality a Vašich schopností, málokdo se Vámi může vyrovnat, většina ostatních věštců jen tahá z lidí peníze a věštby jim většinou nevyjdou. Přejeme Vám hodně zdraví, štěstí a spokojenosti, zasloužíte si to !!!(Milada V.)
Foto
Miládko... moc... opravdu moc děkuji. Já to opravdu dělám abych pomohla a bez honoráře... až mám slzičky, děkuji. Hanka
Dobry den,chtela jsem se zeptat jestli tenhle rok uz potkam toho praveho muze pro zivot a budu mit jeste miminko?Dekuji Jana 28.5.1979(Janka)
Foto
Jani... ano, a nebude to dlouho trvat, již nyní jsou kolem vás velmi pozitivní vibrace... miminko zatím nevidím
Vrátí se ke mně manželka? 20.07.1973 děkuji(Petrr)
Foto
Péťo... je mi to líto, ale nevrátí. Zkuste se s tímto smířit, já vím, je to těžké, ale Život je i zklamání. Koncem roku budete mít velmi dobré období, zkuste do té doby se připravit na nový vztah. Moc bych vám přála hodnou partnerku...
Zajímá mě jediné ...najde se ten pravý muž,se kterým bych chtěla spojit svůj život ? Prosím,kdy to asi bude ?(Irena)
Foto
Irenko... nebude to hned, musíte se více vztahu otevřít, bojíte se zklamání. Více důvěřujte a nebojte se zklamání i to patří k Životu, musíme si to prožít, abychom lépe rozpoznali kdy vedle nás stojí ten pravý. Nejdříve za dva Úplňky... a nemějte strach, jdou vám velmi pozitivní karty.
Hanko, prvni dotaz byl mimo tema, tak chci vedet, co me ceka v lasce.Petra 11.12.1974(Petra )
Foto
Petruš... první dotaz necháme na odborníky... úsměv. Nyní jste ve velmi kladné etapě Života, využila bych toho. Máte-li ve své blízkosti muže, který je vašemu srdíčku blízký - navažte vážnější vztah. Je vhodná doba. Jen jedna karta varuje... nežárlit.
Dobrý den,ráda bych ráda poprosila o dotaz zda mi můžete říct jestli mě v brzké době čeká láska a nějaký pořádný partner??? Moc děkuji za odpověď(Markéta)
Foto
Markétko... zatím tam nikoho nevidím, nejříve v létě se budou u vás měnit energie. Více se radujte, jste moc schoulená do sebe.
Dobrý den, mám přítele s kterým jsem dva roky. Chtěla bych vědět, zda je ten pravý. Děkuji(Ivana)
Foto
Ivanko... máte kolem sebe velmi příjemné energie, partner je pro vás vhodný, jen je tam jedna karta varování, trochu ho už více připravujte na manželství... úsměv
Dobrý den Hydys, ráda bych věděla, jak se bude vyvíjet manželova současná práce. 10.11.1964. Děkuji(Evahh)
Foto
Evi... nyní tam jsou i negace, bude-li manžel trpělivý do půl roku by měla nastat rovnováha, změna/propuštění nehrozí.
Dobrý den vážená paní Hydys .Jsem mladý muž a klidně i dvacetkrát denně masturbuji a raději bych nějakou ženu ,ale asi to s nimi neumím a nemám odvahu je oslovit .Nejsem ošklivý a rád se hezky oblékám ,ale s ženami mi to nejde ,máte prosím radu ?Děkuji za upřímnou odpověď.(Dominik)
Foto
Všechny vás zdravím a děkuji za takový zájem... budu se snažit na co nejvíce otázek odpovědět... * Domčo... zajímavý dotaz, sice je více směrován pro sexuologa, ale poradím... kyvadlo ve vás čte velmi příjemnou energii, neměl by jste se bát vaší potřeby, máte strach že svým apetitem ženu odratíte... nemyslím, lze kombinovat sex se ženou i váš navyklý způsob. Jste vnitřně dost silný, aby jste to zvládl. Přeji ať se zadaří.