Blanka Nekonečná (Adriana Krnáčová, ANO)

„Myslím, že to příjmení je ve všech ohledech více než výstižné. Při jízdě máte pocit, jako by neměla konce, ale především to skvěle sedí i na její výstavbu. Ta byla také nekonečná,“ uvedla primátorka Krnáčová.

Blanka Užitečná (Petr Dolínek, ČSSD)

„Ukázalo se, že po těžkých bolestech při vzniku toto dílo funguje a je užitečné,“ objasnil svou volbu náměstek Dolínek.

Blanka Baby (Alexander Bellu, ODS)

„Pojmenoval bych ji jako dítě, které se nám dlouho rodilo, které jsme museli hodně opečovávat a po porodních bolestech uvidíme, jestli bude Blanka milované dítě, nebo ne,“ zdůvodnil zastupitel Bellu.

Blanka Marnotratná (Ondřej Profant, Piráti)

„Komplex je zbytečně velkorysý. Praha nepotřebuje nejluxusnější tunel. Praha potřebuje dostavět okruhy s rozumnou kapacitou,“ pronesl Profant.

Blanka Krásná (Bohuslav Svoboda, ODS)

„Protože je krásná a ještě k tomu funkční a Praze a jejím občanům více než prospěšná,“ vysvětlil zastupitel a exprimátor Svoboda.

Blanka Nenasytná (Jana Plamínková, Trojkoalice)

„Tunelový komplex Blanka nasává peníze hlavního města a neustále se zdůvodňují další návazné stavby,“ řekla radní Plamínková.

Blanka Bezpečná (Eliška Kaplický, ANO)

„Má nejnovější technologie na světě,“ vysvětlila Kaplický.

Blanka Předražená (Ondřej Mirovský, Trojkoalice)

„Předražená stavba, která není až takovým zázrakem pro řešení dopravy v Praze,“ sdělil zastupitel Mirovský.

Blanka Klausová (Mikuláš Ferjenčík, Piráti)

„Jedině Klausová. Mám za to, že Tunel Václava Klause by vkusně doplnil Letiště Václava Havla. Je třeba zohlednit, že Pavel Bém byl velkým politickým spojencem Václava Klause a tunel Blanka geniálním způsobem propojuje oba významy termínu tunelování, přičemž právě ten druhý význam u nás zavedli lidé, které Václav Klaus propustil z vězení, poté co u nás s jeho pomocí zavedli kapitalismus s mafiánskou tváří,“ rozhovořil se zastupitel Ferjenčík.

Blanka Propadlá-Nejdražší (Jan Čižinský, Trojkoalice)

„Tímto příjmením narážím na komplikace ve Stromovce a na celkovou cenu díla. Blanka je pro Prahu 7 nakonec přínosem, ale byly to pro mnoho lidí z Prahy 7 velké nervy. Několik lidí mělo dokonce v bytech a domech po dobu ražení tunelů dřevěné sloupy,“ vzpomíná Čižinský.

Blanka Rychlá (Michal Hašek, ANO)

„V každém případě se doprava v některých směrech zrychlila,“ uvedl Hašek.

Blanka Pražská (Jan Wolf, Trojkoalice)

Radní Jan Wolf nechal svou volbu bez zdůvodnění.

Blanka Potřebná-Konečnědokončená (Filip Humplík, ODS)

„Z těch jmen je to snad jasné,“ sdělil šéf pražské ODS Humplík.

Blanka Nenasytná (Petra Kolínská, Trojkoalice)

„Bude i po zaplacení všech faktur stavebníkům polykat stovky milionů ročně a vábit stovku tisíc aut denně,“ řekla zastupitelka Kolínská.

Pavla (Tomáš Hudeček, nezávislý)

Tomáš Hudeček, na rozdíl od ostatních zastupitelů, neposlal v SMS zprávě příjmení, nýbrž nové jméno místo Blanky. „Křestní jméno by mělo být Pavla,“ uvedl. Zřejmě naráží na exprimátora Pavla Béma, za jehož primátorské éry stavba tunelu začala.