Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Popelka Marcy Borders (38) propadla drogám: Dopadení bin Ládina ji vyléčilo

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, shp - 
7. září 2011
19:32

Vyděšenou, plačící a celou pokrytou prachem. Tak si svět dodnes pamatuje Marcy Borders (38), jejíž foto z 11. září 2001 se objevilo na titulních stranách desítek světových periodik. Život »Popelky « od té doby připomínal horskou dráhu. Propadla drogám, sebrali jí děti, ale nakonec se dostala ze samotného životního dna a nyní je konečně šťastná.

,Marcy 11. září sice utekla smrti, když stačila vyběhnout z budovy Světového obchodního centra, její problémy však tehdy teprve začaly. „Po teroristickém útoku jsem zhubla třetinu své váhy během půl roku. Začala jsem hodně pít alkohol, později však ještě více. Když to nestačilo, začala jsem kouřit crack,“ řekla Marcy.

Kvůli drogám přišla o děti. Navíc začala být paranoidní a obávala se, že Usáma bin Ládin znovu zaútočí. Sama se tedy rozhodla, že podstoupí odvykací kúru. Ta byla úspěšná! Když letos 1. května oznámil prezident Obama zlikvidování nejhledanějšího teroristy, všichni její démoni byli pryč. Marcy ukončila úspěšně léčbu, získala zpět do péče své děti a začala konečně znovu žít naplno.

lipno ( 10. září 2011 10:12 )

A ta o Karkulce by nebyla?

jimmy7055 ( 8. září 2011 12:34 )

z toho plynie jedno - fingovaný útok a riadená demolácia, keď ju potvrdia nové vyšetrovania, bude stáť istých ľudí všetko . 2700 obetí a plus ďaľší takto postihnutí - hanba Buschovcom .

zampi ( 8. září 2011 12:10 )

Jděte s těma pohádkama už do pr.dele a nedávejte sem ty americký zprávy, který jsou plný propagandy a lží. Tomu věří už jen opravdový omezenci. Víte vůbec, že jediný případ na světě, kdy nebyly nalezeny černý skřínky, jsou právě ty z dvojčat? no proč asi ....

zaviracispendlik ( 8. září 2011 10:27 )

na ostatní feťáky to ale nezabralo. Připadá mi, že to je země neomezených možnost tak nás dřív krmili s rusákama

diskutujici ( 7. září 2011 20:02 )

 Jenom jedno slovo. Brrrrrrrrrrr

Zobrazit celou diskusi