Test bílých grilovacích klobás: Bezmasé, plné škrobu a šizené!
/
8. července 2016
●
05:01
Sdílej:
Je libo klobásu, nebo houskovou pěnu? U klobás, které chrání evropské normy, si pochutnáte, u ostatních můžete narazit na škrobovou hmotu i »nemaso«. V testu jsme našli i výtečníka, který šidí. Slibuje víc, než dává.
linok:
Mám námět na kontrolu výrobku " vinná klobása". Po letošních vánocích a reklamovaných vinných klobásách mám dojem, že vinná klobása se jmenuje proto, že víno pijí pouze řezníci,kteří klobásu vyrábějí. Protože jsem "válečná generace" pamatuji opravdu vinné klobásy na vánoce prodávané. Ale ty dnešní nemají s nimi nic společného. Je trestuhodné, že výrobci a prodávající takovýto výrobek s názvem vinný dávají na trh. Je to výsměch všem, kteří opravdové vinné klobásy pamatují.Zde by měla zasáhnout obchodní inspekce a udělat pořádek jako tomu bylo u "špekáčků" !!!