Test bílých grilovacích klobás: Bezmasé, plné škrobu a šizené!

/
  • Velký test grilovacích klobás: Bezmasé, plné škrobu a šizené
    8. července 2016 ● 05:01

    Je libo klobásu, nebo houskovou pěnu? U klobás, které chrání evropské normy, si pochutnáte, u ostatních můžete narazit na škrobovou hmotu i »nemaso«. V testu jsme našli i výtečníka, který šidí. Slibuje víc, než dává.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

linok: Mám námět na kontrolu výrobku " vinná klobása". Po letošních vánocích a reklamovaných vinných klobásách mám dojem, že vinná klobása se jmenuje proto, že víno pijí pouze řezníci,kteří klobásu vyrábějí. Protože jsem "válečná generace" pamatuji opravdu vinné klobásy na vánoce prodávané. Ale ty dnešní nemají s nimi nic společného. Je trestuhodné, že výrobci a prodávající takovýto výrobek s názvem vinný dávají na trh. Je to výsměch všem, kteří opravdové vinné klobásy pamatují.Zde by měla zasáhnout obchodní inspekce a udělat pořádek jako tomu bylo u "špekáčků" !!!

(31. 12. 2016 16:48)

vosavopruz: příští článek: Kruchina testuje klobásy

(08. 07. 2016 18:34)

stacho: Tohle svinstvo nežere ani pes..Za tyhle výrobky bych je zavřel....Svinstvo jedovaté....

(08. 07. 2016 06:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy