Bude to Petr Rychlý coby doktor Čestmír Mázl, či Milan Bahul alias lékař Vladimír Pusenský, nebo dokonce Jiří Langmajer, který v seriálu hraje sebevědomého doktora Tomáše Hrušku? Blesk vám přináší přehledné vizitky vybraných herců a jejich postav.


1. Martin Písařík (28)
- MUDr. Oskar Všetečka
Pomáhá kolegyni Martině s malým Kimem, kterého ona chce adoptovat. Netuší, že mu to pořádně zamotá život. Chce být skvělým chirurgem, ale spíš je pro oddělení velkou pohromou. Ze všeho se šikovně 'vykecá'...

Martin Písařík - MUDr. Oskar Všetečka
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

2. Ladislav Hampl ( 27) - Matyáš Frynta
Rozbil vztah svého otce, který žil se Sylvou. Tu mu přebral a věří, že jemu vztah s ní vydrží. Je zamilovaný až po uši. V seriálu vystupuje za velmi vtipného a všichni ho mají rádi.

Ladislav Hampl - Matyáš Frinta
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

3. Milan Bahul (48) - MUDr. Vladimír Pusenský
Kvůli kamarádovi Honzovi bude dnes večer v ohrožení života. Jinak je jako lékař lehce arogantní. Myslí si, že je nejlepší chirurg, a proto je zhrzený, že mu kolega Frynta vyfouknul primariát.

Milan Bahul - MUDr. Vladimír Pusenský
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

4. Jiří Langmajer (42) - MUDr. Tomáš Hruška
Zanechal po sobě pěknou spoušť. Vypadá to, že Lucie mu už jeho nevěry nikdy neodpustí. Hruška je sebevědomý doktor, který se neohlíží na city druhých. Dokáže však být pro ženy neodolatelný.

Jiří Langmajer - MUDr. Tomáš Hruška
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

5. Ladislav Ondřej (17) - Jakub Mázl
Nastávají mu krásné časy. Našel dívku, o které vždy snil. Jsou si velmi názorově podobní. Touží po tom, aby byl velkou oporou otci, a to za každé situace. V seriálu však natropí mnoho průšvihů...

Ladislav Ondřej - Jakub Mázl
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

6. Petr Vágner (31) - MUDr. Radim Novák
Zatím se jeho dějová linka moc nerozrostla. Je to velmi sympatický a charizmatický doktor, který pracuje na záchrance. Jeho životním krédem je být nekonfliktní profesionál.

Petr Vágner - MUDr. Radim Novák
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

7. Jan Šťastný (42) - MUDr. Dalibor Frynta
Má za sebou těžký rozchod s partnerkou Silvou. Myslel, že bude ženou jeho života, ale to se nestalo. V pracovním životě je úspěšný. Stal se z něj primář a jeho příjemný zjev a optimismus oddělení prospívají. o nejsympatičtějšího herce seriálu.

Jan Šťastný - MUDr. Dalibor Frynta
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

8. Pavel Batěk (33) - MUDr. Lukáš Beneš
V Kamenici zlomil už leckteré ženě srdce. A v současné době neslavně odchází, ale všem dnům ještě není konec. U svých kolegů vyvolal dojem, že je až přehnaně sebevědomý.

 

Pavel Batěk - MUDr. Lukáš Beneš
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova


9. Petr Štěpánek (60) - Doc. MUDr. Eduard Valšík
Překonal s Bělou velkou vztahovou krizi a nemůže se dočkat, až si ji vezme za ženu. V seriálu představuje přísného a velmi charizmatického muže. Dlouho žil v zahraničí.

Petr Štěpánek - Doc. MUDr. Eduard Valšík
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

10. Josef Pejchal (29) - MUDr. Adam Suk
Po citovém krachu s přítelkyní Veronikou chce začít nový vztah. Zatím však nikoho nenašel. O to intenzivněji se nyní věnuje pracovním povinnostem.

Josef Pejchal - MUDr. Adam Suk
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

11. Jakub Gottwald (23) - Kryštof Dyk
V Kamenici se mu zalíbilo a rozhodl se v ní zatím zůstat. Je nedostudovaný medik. Přijel za svojí velkou láskou. Ovšem šlo jen o flirt. Jako zdravotní bratr se od kolegů rychle učí.

Jakub Gottwald - Kryštof Dyk
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova

12. Petr Rychlý (42) - MUDr. Čestmír Mázl
Jeho syn ho neustále překvapuje. Nejvíce ho však v posledních dílech 'dostala' Tárová svým úletem s Hruškou... Mezi oběma soky došlo na facky. V seriálu představuje romantika a zodpovědného lékaře.

Petr Rychlý - MUDr. Čestmír Mázl
Autor: Foto pro Blesk - TV Nova