Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

K ČEMU TATO SLUŽBA JE?

Jednoduše řečeno, potřebujete-li zavolat, nebo poslat SMS například do soutěže, či zaslat dárcovskou esemesku na číslo začínající číslicí 9, od května již můžete i vy! Tuto možnost mají všichni zákazníci aktivovanou automaticky.

CO A ZA KOLIK?

Audiotexová volání
Číslo, na které voláte, má vždy tento tvar: 90x AB xx xx, kde AB vyjadřuje cenu služby za minutu nebo za jedno spojení včetně DPH.
- Například pro číslo: 906 30 xx xx bude cena 30 korun za minutu či za jedno spojení.

Premium SMS
Funguje prostřednictvím zaslání objednacích Premium SMS na sedmimístná čísla (90x xx AB). AB určuje cenu za jednotlivou SMS.
- Například esemeska
poslaná na číslo 906 xx 27 bude stát 27 korun včetně DPH.
- U pětimístných (90 x xx) čísel je zpoplatněno až přijetí obdržené služby, kterou si na tomto čísle objednáte.
- Doporučujeme,
aby si zákazníci vždy řádně ověřili, kolik premium služby (audiotextové volaní+SMS) stojí.

Dárcovské SMS (DMS)
Příkaz prostřednictvím DMS je zadán odesláním SMS ve tvaru: DMS HESLO na 87777 Účastník obdrží potvrzující SMS z čísla 87777 a bude mu odečteno 30 Kč. Seznam HESEL pro humanitární projekty naleznete na www.darcovskasms.cz. Můžete se tak například podílet na projektu Blesk Srdce pro děti.

ŠTĚDRÁ BLESKOVKA: Hrajte o 4,5 milonu

Pozor, už v pátek startuje vaše oblíbená soutěž. V novém a o parádní výhry celkem za 4,5 milionu korun! Ze tří hlavních výherců uděláme milionáře! Tak neváhejte a zapojte se do soutěže, už tento pátek najdete v Blesku hrací kartu Štědré Bleskovky. A nezapomeňte, čím víc karet, tím větší šance vyhrát!

 

 

 

 

 

Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy