Děti se můžou těšit na kvalitně připravené fotbalové tréninky pod vedením profesionálů, regenerační programy, masáže, vířivka, protahování, kvalitní stravování a výuku angličtiny. Nebudou chybět ani oblíbené kondiční výlety na běžkách. Vše je samozřejmě přizpůsobené aktuálním dovednostem dětí.

 

Autor: SPORT INVEST Marketing, a.s.

Jsem rád, že je stále velká spousta dětí, které chtějí trávit prázdniny aktivně a ne jen doma u televize.Snažím se, aby kemp byl pro děti velkým zážitkem a byl plný smysluplných aktivit. Kromě profesionálně vedených tréninků budou mít děti na programu každodenní regeneraci, jako tomu je na soustředěních A týmu české reprezentace či profesionálních prvoligových klubů u nás i ve světě," přibližuje Čech náplň své fotbalové školy.

Autor: SPORT INVEST Marketing, a.s.

Fotbalové školy se v termínu 31. ledna až 3. února 2013 zúčastní kolem třiceti dětí ve věku 7 až 15 let. Děti čekají sportovně naplněné pololetní prázdniny, kdy nejen zdokonalí svoje dovednosti, ale zároveň se poznají s novými kamarády. Vzhledem k vytížení Petra Čecha v Chelsea FC je garantována jeho účast pouze na letní Fotbalové škole, nicméně děti o setkání s jinou zajímavou fotbalovou osobností nepřijdou.

 

Autor: SPORT INVEST Marketing, a.s.

Mladým fotbalistům loni s jejich přípravou pomáhal Luděk Mikloško, který je považován za prvního českého fotbalistu, který se prosadil v Anglii, kde strávil celkově dvacet let. Po konci své aktivní fotbalové kariéry působil jako trenér brankářů ve West Hamu United, kde předtím i sám chytal v brance. Po návratu do České republiky se věnuje nadějným talentům. Působí jako hráčský agent se specializací na brankáře ve společnosti Sport Invest Group.

 

Autor: SPORT INVEST Marketing, a.s.

Nadějné fotbalisty a fotbalistky můžete registrovat ZDE. Více informací naleznete na webu www.skola.petr-cech.cz a facebookovém profilu www.facebook.com/fotbalovaskolapetracecha.

Autor: SPORT INVEST Marketing, a.s.