„Rok 2012 byl pro nás velice úspěšný. Vy jste toho byli nedílnou součástí a do roku 2013 vám přejeme pevné zdraví, štěstí, spokojenost a mnoho pracovních i osobních úspěchů!“ napsaly české krásky na Facebook, kde už mají přes 10 tisíc fanoušků. Aby své příznivce opravdu zaujaly, připojily fotografii se svými zadečky a nápisem PF 2013.

Pod stromeček safari

S přípravou na novou sezonu se holky perou v prosluněné Africe. Zatímco však Kristýna odjela na svátky do Prahy, Markéta s přítelem a trenérem Simonem zůstala v exotickém prostředí.

Pod stromeček si Kiki s Maki nadělily návštěvu safari. „Byl to výlet za slonama, nosorožcema a zebrama, kde jsme také vyslechly spoustu příběhů,“ vtipkovalo duo, které na olympiádě v Londýně vybojovalo páté místo. „Třeba jsme slyšely, že do rezervace Aquila brzy přibudou ke dvoum stávajícím slonům ještě 4 slonice, protože když slonům chybí slonice, jsou frustrovaní a bourají stromy. To pak způsobuje frustraci žiraf, protože nemají co žrát :)“

O zábavu má nejlepší česká beachvolejbalová dvojice postaráno. Snad je jejich bezedný optimismus vynese k ještě lepším a překvapivějším výsledkům, než tomu bylo ve skvělé olympijské sezoně.