K nešťastné události došlo v úterý během večerních hodin na Florenci. „Policisté prošetřují pád muže z magistrály do Křižíkovy ulice,“ sdělil Blesku policejní mluvčí Richard Hrdina s tím, že policisté muži poskytli první pomoc do příjezdu záchranky.

Pražská záchranka na místo vyslala záchranářskou a lékařskou posádku, zároveň také inspektora provozu. „Do své péče jsme převzali muže ve věku zhruba 35 let, který spadl z přibližně osmimetrové výšky,“ řekla Blesku mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy Jana Poštová.

„Muž pádem utrpěl mnohočetná poranění. Bylo proto nezbytné uvést jej do umělého spánku. Následně jsme jej převezli do jednoho z pražských traumacenter,“ dodala Poštová. „V současné chvíli prošetřujeme příčiny a okolnosti toho, co pádu předcházelo,“ uzavírá Hrdina. Vyloučený není pokus o sebevraždu.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Fotogalerie
7 fotografií