Od 12. hodiny policisté z oddělení dopravních nehod zjišťují okolnosti nehody, která se stala na Hlávkově mostě. Srazila se tam tři vozidla, nehoda se obešla bez zranění,“ popsal Blesku policejní mluvčí Jan Rybanský. Podle informací Blesku k nehodě došlo tak, že jeden z řidičů si nevšiml kolony a narazil do auta před sebou, čímž spustil řetězovou reakci.

Muž z auta pak po nehodě utekl. „Jeden z účastníků nehody se dal na útěk, během chvíle se ale zase vrátil. Nehoda způsobila drobné komplikace v dopravě,“ dodal mluvčí s tím, že na autech jsou hmotné škody. Muž, který utíkal, nejprve odmítl dechovou zkoušku, test na drogy měl negativní. Nakonec ale svolil i k dechové zkoušce, která ukázala přes 2,5 promile! Navíc se ukázalo, že má vyslovený zákaz řízení.

Muž tvrdí, že auto ve skutečnosti neřídil. „Zda za volantem skutečně seděl on, policisté zjišťují,“ dodal Rybanský s tím, že policisté prověřují svědecké výpovědi, budou zkoumat i případné záznamy z kamer.

Jedno z aut, která se k nehodě připletla, patřilo týmu tenistek Karolíny a Kristýny Plíškových, ani jedna z tenistek v něm však neseděla.

Fotogalerie
17 fotografií