Naše 15. narozeniny jsme se rozhodli oslavit novým indoor festivalem, který během jediného dne nabídne nejaktuálnější světové hudebníky pohybující se nejen v jazzových vodách, ale i v dalších žánrech,“ řekl ředitel pořádajícího festivalu Mladí ladí jazz Jan Gregar. Festival Mladí ladí fest se uskuteční na třech místech Holešovické tržnice, a sice ve vnitřních prostorách v hale 13 a 17. V hale 40 pak program doplní výstava Elektrosalon prezentující tvorbu autorů, kteří začínali jako osvětlovači na klubové či rave scéně.

Mezi hudebníky vystoupí francouzsko-alžírská skupina Acid Arab kombinující elektronickou hudbu s tradiční arabskou kulturou, novozélandský hudebník, skladatel a producent Noah Slee, jehož hudba míchá tradiční soulové vlivy s elektronikou, do kterých začleňuje prvky od future beatů po progresivní RnB, nebo český muzikant, producent a DJ AId Kid. Dále do Prahy přijede britský hudebník Alfa Mist, který spojuje melancholicky nadýchaný jazz s alternativním hip hopem a soulem, americký baskytarista MonoNeon, chilsko-brazilská zpěvačka Yarah Bravo, italská pianistka a skladatelka Maria Chiara Argirò a čtveřice ECHT! známá svými výbušnými vystoupeními inspirovanými formátem DJských setů. Z domácí scény pak ještě vystoupí skupina hudebníků Metastavy.

Halu 13 a 17 doplní rovněž festivalová zóna, kde si budou moci návštěvníci zakoupit oficiální merch festivalu, nechat si vyšít festivalové logo či jiné nášivky na své oblečení nebo na oblečení z vedlejšího second hand stánku. Na dalších stáncích pak bude k dispozici sortiment českých designérů, například oblečení nebo šperky.