Erotický veletrh Erofest na výstavišti v Letňanech je v plném proudu. Lechtivou atmosféru si vychutnávají nejen návštěvníci, ale i účinkující hvězdy. Mezi nimi je také legenda a král českého pornoprůmyslu Robert Rosenberg, který si doposud nenechal ujít jediný ročník: „Jsem strašně spokojený, bavím se životem, je to tady zkrátka super. Jen mi přijde, že během toho covidu lidé trochu zapomněli jak se bavit a ještě se do toho trochu musí dostat,“ řekl Rosenberg Blesku. Vedle legend jako je on, na veletrhu vystupují ale i vycházející hvězdy jako modelka a influencerka Kafuu. Ta si pro své fanoušky na veletrhu přichystala vskutku zajímavou atrakci.

Kolo štěstí s ponožkami

Tombola, soutěže o různé ceny a i samotné kolo štěstí nejsou na veletrhu nic neobvyklého. Ovšem kolo štěstí, které návštěvníci mohou roztočit u stánku Kafuu je skutečná rarita. Kromě odměn, jako plácnutí po zadku, si totiž někteří šťastlivci mohou odnést trofej v podobě jejích použitých kalhotek či ponožek. Skalní fanoušci, kteří by si na kole štěstí nevěřili, nemusí zoufat, kalhotky i ponožky si mohou přímo od Kafuu i zakoupit. „Jde to na dračku, na akci jsme vyrobili sto kusů kalhotek a 70 párů ponožek a zbývá nám už jen pár balíčků. Kalhotky si můžou fanoušci koupit za dva tisíce a ponožky za tisíc korun,“ řekla Kafuu Blesku.

Kafuu použité ponožky
Autor: Tonda Tran

Influencerka Kafuu je jednou z nejpopulárnějších českých modelek na sociální síti OnlyFans, kde za měsíční předplatné nabízí svým fanouškům hanbaté fotky a videa. Proslavila se ale i díky kontroverzní písničce Hafo, kterou si tento týden shodou okolností zvolil český juniorský hokejový národní tým, jako skladbu, která na mistrovství světa zazní pokaždé, když vstřelí branku. Kafuu se tuto informaci dozvěděla až během rozhovoru s reportérem Blesku, její bezprostřední reakce tak byla velmi radostná: „Tak to jsem hrozně ráda, vůbec jsem to netušila. Vůbec nevím, co na to říct, je to masakr. To mě tedy opravdu potěšilo. Určitě přijdu fandit,“ řekla Blesku Kafuu. Návštěvníci veletrhu skladbu Hafo od Kafu uslyší i naživo na hlavním pódiu.

 

Ocel, kůže, latex a provazy

Jedno celé pódium je také věnováno BDSM praktikám, především technikám svazování. Návštěvníkům se při pohledu na taková vystoupení vždy tají dech, je však cítit, že tyto milostné hrátky v sobě mají ale i kus umění. Prezentuje jej také modelka Iva, ta během vystoupení postupně skončí svázaná s rukama i nohama za zády, přičemž je navíc celá zavěšená na kladině. Na přímý dotaz, zda jí to nebolí, odpovídá s úsměvem na tváři: „Obvykle ne, kdyby náhodou něco zabolelo riger (druhý účastník vystoupení, který modelku svazuje pozn. red.) si s tím poradí. Je to o potěšení na obou stranách, o vzájemné důvěře, souhře. Popsat ten pocit je ale hrozně těžké, všechno co se během toho děje, má strašně silnou energii,“ vysvětlila pro Blesk BDSM modelka Iva.

Erotický veletrh Erofest je v plném proudu! Sobota je jeho posledním a vrcholovým dnem
Autor: Tonda Tran

 

Její pódium sousedí se stánkem s nejrůznějším BDSM náčiním, které rozhodně není pro slabší povahy. Vystavené hračky připomínají spíše vybavení chirurgického sálu. Podle Edny, která BDSM náčiní prodává a sama si v něm libuje, je hranice mezi bolestí a vzrušením velice tenká. „Je to individuální, ale lidé, kteří za námi chodí, mají bolest rádi,“ říká Edna. V jejím stánku jsou celé sady ocelových hraček, od škrtících kroužků na varlata, až po anální kleště. „Třeba tohle je lis na rty a jazyk, člověk si to může připnout na ústa pro intenzivnější požitek. Velký hit jsou také tyče do močové trubice pro pány. Máme dokonce i variantu pány s piercingem,“ představuje Edna nejrůznější kousky ze svého stánku.

Tyč do močové trubice
Autor: Tonda Tran

Sama se v BDSM komunitě už pohybuje několik let a je její obrovskou vášní. Že na tuto komunitu může někdo nahlížet jako na zvrhlíky, jí vůbec nevadí. „Jsme hrozně šťastní zvrhlíci, vůbec se za to nestydíme. Ale abych to vzala i vážně, jsou mezi námi skvělí lidé, kteří jsou velmi vřelí, chytří, přátelští a hlavně umíme skvěle komunikovat. Musíme si umět vykomunikovat bezpečnost a své limity. Ačkoliv děláme praktiky, které nejsou každému po vůli, nebo každého nevzrušují, my to chápeme a nikomu to nenutíme. BDSM je zkrátka komunita chytrých lidí, kteří jsou na úrovni,“ vysvětluje Edna Blesku. Ovšem i lidé, kteří se vyžívají v bolestivých a svazujících praktikách, si velmi rádi užijí obyčejný sex, jako každý druhý. „Obyčejný sex mám také samozřejmě velice ráda, je to opět individuální, ale já osobně to střídám tak půl na půl,“ dodává Edna.

Organizátoři si letošní ročník velice pochvalují a lákají na poslední den, který bude završený velkou afterparty přímo v halách PVA Expo Letňany. „Letos máme veletrh třídení a rozšířili jsme se také do třetí haly. Díky tomu máme bohatší program a také fitness expo. Letos jsme poprvé začali už ve čtvrtek a trochu jsme se báli, že v pracovní den moc lidí nedorazí. Nakonec přišlo překvapivě hodně návštěvníků a dnes v pátek už je to poměrně nadupané. Největší zájem ale čekáme v sobotu, kdy by měl přijít až pětinásobek návštěvníků,“ pochvaluje si organizátorka Marta Hamernik.