Zahájení zimní sezony popřála v neděli 10. prosince primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová (ANO) a ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO). „V tomto areálu by měly být jednou soustředěné soudy, které jsou různě rozesety po Praze. Čím více vidím vzkvétat tohle místo, tím více doufám, že se to moc brzo nestane,“ řekl při zahájení Robert Pelikán.

Primátorka se pak těšila z třetího kluziště, které město podpořilo. „Doufám, že si tady nejen hokejky najdou zalíbení, ale také rodiče s dětmi,“ řekla v neděli odpoledne Krnáčová. Po slavnostních proslovech pak přišlo na řadu přiťuknutí skleničkou a i pokřtění ledu bruslemi v podobě hokejového zápasu.

Na otevření kluziště přišly i rodiny s dětmi, které byly zvědavé, jak to tady bude vypadat. „Říkali jsme si, že okoukneme terén. Bruslení milujeme a jelikož jsme z Karlína, tak máme radost, že máme na výběr, kam zajít,“ těšila se návštěvnice Patricie. 

V Praze 8 si nyní můžete zabruslit nejen v Kasárnách Karlín, ale také na Ládví a v Bohnicích. Více informací se dočtete tady.

Video
Video se připravuje ...

Kasárna Karlín mají zimní kluziště Eva Fornálová

Pro leduchtivé:

Od pondělí do pátku se sem můžete vydat od 13:00 do 20:30 hodin.
Od soboty do neděle sem můžete vyrazit už od 9 ráno do 20:30 hodin.

V případě, že si chcete zahrát hokejový zápas nebo si zabruslit s partou přátel, můžete si rezervovat kluziště od 21 hodin na 60 minut za 1500 korun.

Vstupné za 150 minut:
Pro děti do 150 cm zdarma
Pro děti nad 150 cm 30 korun
Dospělí 40 korun

Na místě si můžete vypůjčit i propriety. Brusle vám půjčí za 50 korun a helmu za 30 korun. Pokud si přinesete vlastní brusle, můžete si je nechat nabrousit za 50 korun.

Fotogalerie
34 fotografií