Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejšílenější atrakce na Matějské. Z tohohle se vám zatočí hlava a obrátí žaludek

/
  • Máte rádi adrenalinovou zábavu?
    26. února 2017 ● 13:15

    Chystáte se na Matějskou pouť? Přinášíme vám ty nejšílenější atrakce, které letos na Výstavišti v Holešovicích objevíte. Pokud vás láká adrenalin, rychlost a výšky, vydejte se do Holešovic až do 20. března.

  • 1.

    Katapultem do nebe

    Katapult je asi tou nejšílenější atrakcí na Matějské. Také patří k těm nejdražším. Zaplatíte tady za jedno vystřelení do nebes 200 korun. Pokud máte chuť překonat strach ze smrti a zažít si pořádný adrenalin, takhle kovová koule je pro vás to pravé ořechové.

    Cena: 200 Kč

    Katapult vás vystřelí sto metrů do vzduchu.
    Autor: Eva Fornálová
  • 2.

    Opičí dráha

    Máte rádi pořádnou rychlost a zatáčky? Pokud jste odpověděli ano, pak je tahle horská dráha stvořena právě pro vás. Atrakci objevíte takřka ukrytou v zadní části areálu Výstaviště. Za jednu jízdu „Okolo světa“, která trvá okolo pěti minut, zaplatíte 80 korun.

    Cena: 80 Kč

    Máte rádi zatáčky?
    Autor: Eva Fornálová

  • 3.

    Řetízkáč s hlavou v oblacích

    Tak tohle je kolotoč pro velké. Pokud jste měli jako malí rádi řetízkáč, je na čase zavzpomínat na staré dobré časy. Ovšem vzpomínka to bude tak trochu šílenější než kdysi. Stožár vás vynese několik desítek metrů nad hlavy ostatních návštěvníků. Budete si tak moct užít pohled na Prahu z ptačí perspektivy, a ještě si u toho zablbnete.

    Cena: 100 Kč

    Skoro jako řetízkáč
    Autor: Eva Fornálová

  • 4.

    Kyvadlo s otočnou hlavicí

    Ačkoli se to na první pohled nezdá, tohle je jedna z nejděsivějších atrakcí. Nejenom, že se točíte na lavici, na které jste připoutaní, rotuje s vámi navíc ještě věž, ke které jsou připnuté sedačky. Tahle šílená atrakce se točí velmi rychle. Doporučujeme se tedy najíst až po jízdě.

    Cena: 80 Kč

    Šílená lavice
    Autor: Eva Fornálová

  • 5.

    Sto metrů v nebi

    Tady už se jednomu hlava zatočí. Pokud máte panickou hrůzu z výšek, je tohle ta pravá atrakce na překonání vašeho strachu.  Na tuhle atrakci se vydejte s přáteli. Společně se pak můžete modlit, abyste tuhle atrakci přežili. Umístí vás na jeden konec kyvadla. Jakmile vás bezpečně připoutají, otáčení ve výšce paneláku může začít.

    Cena: 120 Kč

    Kyvadlo
    Autor: Eva Fornálová
  • 6.

    Natřásání na zemi

    Bojíte se výšek, ale máte rádi rychlost? Tak to je tahle atrakce stvořená právě pro vás. Čtyřsedačka s vámi bude házet sem a tam, zatímco se budete točit v kruhu. Není divu, že řada lidí ječela. Ačkoli vás nevystřelí do výšin, žaludek se vám určitě otočí i tak.

    Cena: 80 Kč

    Jízda bez nadmořské výšky
    Autor: Eva Fornálová

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy