Hájovna v Běchovicích je v havarijním stavu. Oprava začala letos, ale vzhledem k náročnosti bude dokončena v první polovině příštího roku. „Celkovou rekonstrukcí dojde k zajištění kvalitního zázemí pro zaměstnance,“ píše se v dokumentu.

Celková rekonstrukce čeká hájovnu v Krči. Ze statických posudků vyplynulo, že problémy má hájovna již v původním založení stavby. Po opravě získají zaměstnanci kvalitní zázemí včetně zajištění základních hygienických požadavků.

Ve velmi špatném technickém stavu je podle důvodové zprávy rozpočtu také hájovna v Čimicích. Při rekonstrukci bude kromě nového zázemí vybudována denní místnosti a sociální zařízení pro zaměstnance a kancelář hajného. Na tuto stavbu bylo vydáno stavební povolení.

Nová elektrifikace čeká na chuchelskou hájovnu. Důvodem je nevyhovující stav odběrového místa. Obnoveno bude kabelové vedení a opravena přípojka elektřiny. Hájovna se dočká také nového úpravny vody, neboť v současné dodávce vody byly zjištěno velké množství koliformních bakterií.
Video
Video se připravuje ...

Podzim v Kunratickém lese Eva Fornálová

Fotogalerie
4 fotografie