Velkoobjemové kontejnery na odpad z domácností se budou pravidelně objevovat v ulici Bohdašínská na východním kraji Koloděj. První kontejner bude přistaven 4. srpna od 13 do 16 hodin. 1. září si své stání zopakuje, akorát od 12 do 16 hodin. Ve stejný čas se pak do ulice vrátí ještě 6. a 20. října, respektive 17. listopadu.

Kontejnery na zeleň

Do Koloděj budou přistaveny i kontejnery na zeleň a bioodpad, které se střídavě budou objevovat v Bohdašínské a Bačetínské ulici. Ta je na druhém konci Koloděj u zdejšího zámku. První kontejnery na bioodpad se v ulicích objevily už v červenci, srpnem a podzimními měsíci bude jejich přistavování pokračovat.

11. a 25. srpna, respektive 8. září se objeví v Bohdašínské ulici v čase od 13 do 16 hodin. 18. srpna se v tentýž čas vyskytne v Bačetínské ulici. Do té se kontejner vrátí ještě 16. září od 9 do 12 hodin a nakonec 11. listopadu v čase od 13 do 16 hodin.   V Bohdašínské ulici se přes zbývající podzimní dny objeví kontejner na odpad ze zahrad 29. září, 14. října, 4. a 25. listopadu vždy v čase od 13 do 16. hodin. Veškeré kontejnery bude spravovat obsluha, aby nejen prováděla dozor nad tím, zda se do kontejneru vyhazuje to co má, ale aby byla případně i nápomocna při ukládání odpadu.