Už při příchodu zažijete ponížení. Paní za okénkem se vás zeptá, jakou potřebu jdete vykonat. Jste-li muž a potřebujete jen čůrat, zaplatíte pět korun. V případě, že půjdete do kabinky, dáte o tři koruny více. Jste-li žena, připravte si vždy osm korun.

Další ponížení přijde vzápětí. V kabinkách totiž nemají toaletní papír, takže musíte odrolovat ze zásobníku umístěným před nimi. Snad se vám podaří odhadnout, kolik potřebujete.

Spolu s toaletním papírem si nezapomeňte vzít i papírové prkénko, které máte v ceně. Poté už se můžete vydat do kabinky. Nezamknete se ale na klíč, nýbrž na závoru. To už vás však ani nepřekvapí. 

Štětka v kyblíku, dotykové baterie

Na věšák si pověsíte kabát, kabelku na kliku. Rozhlédnete se. V ten moment vás zarazí, proč jsou záchodové štětky ve velkém kyblíku. Poté si na prkénko umístíte to papírové, díky čemuž máte pocit větší čistoty.

Po vykonání potřeby vás čeká už jen umytí rukou. Bezdotyková baterie? Zapomeňte, ta se tady nevede. Při oplachování sledujete, kolik si další člověk nabírá toaletního papíru, a vy můžete přemýšlet, jak akutní problém řeší… Ruce si nakonec osušíte pod fukarem a vydáte se zase vstříc městu.

WC HLÍDKA uděluje: 4 body z 10

Podívejte se, jak záchody v metru na náměstí Míru vypadají:

Fotogalerie
21 fotografií

Na hodnocení toalet, které WC hlídka už navštívila, se podívejte ZDE!