„Sice byl zamilovaný, ale s dívkou se nerozešel, nenechal dopis, vzkaz. Spíš tam probíhala nějaká dlouhodobá šikana,“ řekl otec chlapce pro CNN Prima News. Policie se případem zabývá. Podle informací od policejního mluvčí Richarda Hrdiny se k policii dostala videa, které nyní prošetřují kriminalisté. Má na nich dojít k brutálnímu napadání Daniela partičkou kluků. 

„O skupince jsem zjistil, že šikana v okolí Stodůlek, Nových Butovic a Ohrady probíhá už déle. Bylo tam i nějaké udání na skupinku, ale zatím se s tím nic neděje,“ upřesnil otec Daniela. Sice se nikdy nedozví, proč si jeho syn sáhl na život a zda to nějak souviselo s incidenty z videí. Pro jeho otce je teď důležité, aby netrpěl nikdo další. „Nevěnoval jsem tolik času tomu, abych se pídil, proto pořád trochu cítím vinu,“ dodal pro CNN Prima News.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
4 fotografie