Muž přišel ve středu ráno do nemocnice a dožadoval se propuštění svého dítěte. Lékař se mu snažil vysvětlit, že to jeho zdravotní stav nedovoluje, a pokusil se muže z oddělení vyvést. „K fyzickému napadení pak došlo na chodbě. Byla to poměrně velká bitka,“ řekla svědkyně serveru novinky.cz, který o incidentu informoval.

Napadení potvrdil i mluvčí nemocnice Jiří Kokoška. „Napadení předcházelo, že lékař požádal muže kvůli jeho nevhodnému chování, verbálním atakům vůči personálu a rušení pacientů, aby se buď zklidnil, nebo aby dané pracoviště opustil. Když muž na žádost nereagoval, lékař výzvu zopakoval, přičemž byl napaden. I když se útoku ubránil a muž utekl, zavolal přítomný personál v souladu s nařízenými postupy okamžitě policii,“ uvedl Kokoška.

Případem se zabývala policie, která ho vyhodnotila jako přestupek proti občanskému soužití, kterým se bude zabývat správní orgán.

Vyvrcholením celé nepochopitelné situace byl druhý den, kdy se muž opět dostavil do nemocnice a tentokrát již v klidu děkoval personálu za péči o svého syna…

VIDEO: Děsivá rvačka dětí v Mladé Boleslavi.

Video
Video se připravuje ...

Rvačka v Mladé Boleslavi YouTube