Zaměstnavatel přitom na recidivistu pěl samé ódy. Klidný, nekonfliktní, s dobrou pracovní morálkou. Jenže když to na něj přišlo, nasadil paruku a ukájel se před děvčaty v parku, na nádraží či v autobusu. „Používal přitom speciální tepláky se síťovinou v rozkroku, aby mu byl vidět ztopořený penis,“ uvedl podle serveru Novinky.cz státní zástupce.

Nestyda, který je u soudu jako doma, se kál a sliboval nápravu. „Potřebuji léčbu, abych byl v klidu a už nepáchal nic dalšího podobného. Beru již léky, které zabraňují erekci a snižují agresivitu. Lituji, jestli jsem slečnám způsobil nějaké trauma. Nikomu jsem ublížit nechtěl,“ tvrdil s tím, že na obnažování na veřejnosti je závislý.

Bez odborníka je rizikem

Vytoužené podmínky se ale Petr K. nedočkal, byť žádal soud o shovívavost. „Jeho pobyt na svobodě by byl bez dohledu odborníka rizikový. Zatím ale postačí, když bude pravidelně docházet k ambulantnímu specialistovi. Mám doložené, že se tak již děje,“ uvedla soudkyně.

Odsedět si má rok a dva měsíce. „Přijdu o práci i o bydlení. Po propuštění z posledního výkonu trestu v červnu 2019 jsem se snažil vybudovat zázemí a žít spořádaně,“ kál se Petr K. před vynesením rozsudku. Poté si ponechal si tak lhůtu pro případné odvolání.

VIDEO: Onanista děsil na zastávce v Praze lidi.

Video
Video se připravuje ...

Onanista na Palmovce děsil lidi. Městská policie Praha