Potyčka se odehrála na kruhovém objezdu ulic Tyršova, Puškinova, 5. Května a Vídeňská. „Senior řídil osobní vozidlo šedé barvy po kruhovém objezdu a v důsledku vzniklé situace v provozu musel zastavit,“ popsala policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Řidič vozu Škoda Octavia bílé barvy, který jel za ním, situaci nerozdýchal. Zastavil, vystoupil a šel seniorovi vysvětlit, co si o jeho řidičských schopnostech myslí. „Bezdůvodně jej fyzicky napadl, kdy jej několikrát udeřil rukou sevřenou v pěst do hlavy,“ řekla Ladmanová.

Na místě byli v tu dobu dva mladíci, kteří okamžitě zasáhli a útočníka od napadeného odtrhli. Zraněný senior musel následně vyhledat lékařské ošetření. „Žádáme případné svědky, aby podali informace na Obvodní oddělení policie Klatovy. Hledáme i ty dva mladé muže, kteří okamžitě zareagovali a útočníka od seniora odtrhli,“ doplnila Ladmanová.

Kvůli Rallye Šumava, které se v tu dobu v Klatovech jelo, mohou být svědci z různých míst republiky. Informace k případu mohou sdělit na telefonní číslo 974 334 651 i na e-mail: kt.oop.klatovy@pcr.cz.

VIDEO: Agresivita vůči starým lidem není nic výjimečného. Podívejte se na video, kde mladík napadl důchodce a nechal ho ležet na ulici.

Video
Video se připravuje ...

Mladík brutálně zbil staříka a nechal ho ležet na silnici. Policie ČR