Těžko říci, kolik dívek vlastně Hoffmann, který se na sociálních sítích pod smyšleným jménem vydával za nezletilé či mladistvé mladíky, oslovil. Jisté je, že krajský soud řešil osm případů, ve kterých dívky přemluvil, ať mu pošlou také jejich intimnosti. Když se tak stalo, chtěl na videích vidět víc a víc.

Když dívky odmítly, hrozil, že jejich intimní fotky a videa pošle rodičům a přátelům. Některé se na nějakou dobu podvolily, některé už se neozvaly. V jeho počítači se našlo nejméně 631 fotek a 19 videí s dívkami, kterým evidentně nebylo ještě 18 let.

Nejmladší byla devítiletá

Predátor na školačky útočil čtyři roky, většinou byl namol. Svůj alkoholismus prý léčí. K nechutné komunikaci s dívkami se přiznal. „Jsem si vědom, jakou jsem udělal chybu, ublížil jsem hodně lidem, potáhne se to se mnou ještě dlouho. Chci to napravit,“ kál se před ostravským krajským soudem.

Vyučený svářeč byl žalován mimo jiné za sexuální nátlak či zneužití dítěte k výrobě pornografie. Nejmladší oběti bylo devět let! Josef Hoffmann spolupracoval s policií i státním zastupitelstvím, a tak dostal možnost uzavřít dohodu o vině a trestu na pět let. Soud ji schválil, verdikt je pravomocný.

VIDEO: Sexting je v Česku velmi rozšířený i mezi dětmi.

Video
Video se připravuje ...

Sexting je v Česku velmi rozšířený i mezi dětmi Infografika V síti