Do polského města Jastrzębie-Zdrój, což je jen pár kilometrů od Ostravy, Bohumína či Karviné, přijela Češka (26) ve středu večer do místního supermarketu Biedronka (česky Beruška) a hned zamířila k regálu s dětskou výživou. Popadla dvě balení sušeného mléka a vydala se k východu. Bez placení!

Šílená jízda

Zlodějky si ale všiml pracovník ostrahy a ukradené zboží jí zabavil s tím, že s ním počká na příjezd policie. Jenže v tu chvíli se mu žena vysmekla, prchla do auta a chystala se vyjet.

Video
Video se připravuje ...

Češka kradla v supermarketu za polskými hranicemi, srazila muže z ochranky a vezla ho na kapotě auta! 

To však neohroženého strážce obchodu neodradilo a hrdinně se postavil modré škodovce do cesty. Ani to ale nezabránilo ženě v tom, aby šlápla na plyn a nabrala strážného!

Muž se zuby nehty držel hrany kapoty a bezohledná zlodějka s ním ujela přes 200 metrů, přičemž dokonce projela křižovatkou na červenou!

Tři roky basy?

Až pak Češku dohnalo svědomí a zastavila. „Zadržena a obviněna byla 26letá žena, která je českou občankou. Byla obviněna z nerespektování vlastnických práv a především z pokusu o zabití či těžké ublížení na zdraví, za což jí hrozí až tři roky vězení,“ uvedla policejní služebna v Jastrzębie.

Tento incident dokresluje situaci za polskými hranicemi, kdy místním už dochází s českými nakupujícími trpělivost. Kvůli nim prý bývají obchody často vyprodané. Objevily se i případy, kdy měli Češi na polských parkovištích rozpíchané pneumatiky u aut.

Fotogalerie
10 fotografií